2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین ۱۰۰

1048 بازدید | 5 پست

سلام دوستان تو ۶ هفته ک ۳ روز رفتم سونو گفتن ضربان قلب نی نی ۱۰۰ هست رفتم دکتر گفت احتمال ۹۰ درصد سقط بشه ولی برا یه هفته بعدش سونو نوشت باز برام رفتم دوباره سونو و خداروشکر ضربان قلب نی نی من شده بود ۱۶۱ خواستم بگم ک مامانا نگران نباشین اگه ضربان قلب نس نی تون تو رنج ۱۰۰ هست سونوگرافیستم گفت به احتمال ۹۰ درصد اونایی ک زیر ۹۵ هستن سقط میشه و ۹۵ ب بالا کم کم میره بالا 

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزن این دکترا رو هیچی بلد نیست خواهرم حامله هست جیگرش خون کردن هر کسی یه چیزی میگه اعصابش حورد م ...

پیش یک پزشک خوب برین واقعا پزشک خوب تو نتیجه بارداری خیلی مؤثره البته من پزشکمو قبول دارم فقط چون سابقه سقط دارم دکترم روی من خیلی حساسه 😂

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 

سلام ببخشید میدونم تاپیکت مال پارسال هست ولی لطفا جوابمو بده خیلی ناراحتم من رفتم سونو واژینال گفت ۵ هفته و ۶ روزه و ضربان جنین ۱۰۸ هست وگفت همه چیز خوبه ده روز بعدش رفتم پیش دکتر زنان خودم و سونو شکمی کرد ولی قلبش ندید میخواستم ببینم کدوم درسته مرسی

گناه من سادگی بود .