2777
2789

سلام دوستان☺

واسه برکت کردن و رسیدن پول چه تکنیک هایی بلدین؟ چیا شنیدین که براتون جالب بوده حتی اگه امتحان نکردین! 🙄

بیاین رو کنید هرچی که شنیدین یا تاثیرشو دیدین ،تا همه بهره مند بشن😙

دعاتون می کنیم🙇‍♂️

ماهم اگه چیزی یادمون افتاد میزاریم وسط☺

حالا ببینم چراغ اولو کی روشن می کنه🤗

یا علی مدد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به غیر از تلاش و ...

۲ تا چیز تو زندگی به من ثابت شدست ۱. داشتن دل بزرگ و بی ریا و اعتماد به خدا برای اینکه روزی در راه رسیدن به من هست و اگر چیزی میخوام خدا اینقدر دوستم داره که اگه بهترشو بخواد اونو سر راهم میزاره

۲. نداشتن حسادت و اگه هر شخصی حتی دشمنم در بهترین وضعیت مالی باشه براش خوشحالم و از خدا براش بیشتر و بیشتر میخوام و صد در صد خدا هم منو بی نصیب نمیکنه روزی برای دل های حسود و کم بین واقعا بستست

به غیر از تلاش و ... ۲ تا چیز تو زندگی به من ثابت شدست ۱. داشتن دل بزرگ و بی ریا و اعتماد به خدا بر ...

درست می فرمایید. الحمد لله من یکی تا حالا به کسی حسادت نداشتم چون معتقدم خدا به اندازه کافی برای همه نعمت گذاشته و هر کی نون خودشو میخوره قرار نیست رزق کسی بره سر سفره اونیکی که بخواهیم با حسد یا دوز و کلک اونو برگردونیم.

کاش این چیزا رو مردم بهتر درک می کردن

درست می فرمایید. الحمد لله من یکی تا حالا به کسی حسادت نداشتم چون معتقدم خدا به اندازه کافی برای همه ...

والا من یکی میشناسم سر سفره میگه خدایا روزی همه رو ببر بده به من کلی ثروت مند شده 😂بخدا دروغ نمیگم 

ولی خب مردم ازش به خوبی یاد نمیکنن البته زحمت هم میکشه گوش مردمم میبره 😂