اندازه شو نمیدونم ،اما روش من مربای درجه یک و بازاری میشه،خیلیم راحته
اول هویج پوست میگیری،بعد میزاری تو قابلمه با آب بپزه(آب ب قدری بریز ک رو هویج بپوشونه،یا ی بند کمتر،بیشتر نریز)،نیم پز ک شد،درمیاری با سالادساز دستی ریزکن،(رنده کردن جالب نمیشه)
بعد بریزتو همون آب قابلمه شکراضافه کن،بزار خوب بپزه،بعد دم کنی بزار درش و دوساعت با حرارت کم تا جابیفته
آخرای پخت ک غلیظ شد،نصف استکان گلاب و زعفران دمکرده بریز،بجز این دوتا هیچی دیگ اضافه نکن
عااااااالی میشه،عاشقش میشی