2777
2789
عنوان

کهیر کودک

85 بازدید | 3 پست

شب پنج شنبه خونه خواهرشوهرم بودیم ...دیدم پسرم ک سه سالشه پای راستش رو خیلی میخارونه و خیلی هم بی تاب شده ....سر سفره به گریه افتاد منم شام خورده و نخورده بلند شدم اومدم خونه 

تا یک ساعت پاشو زیاد تکون نمیداد ..یک لک‌کمرنگ هم رو پاش بود 

فرداش دیدم تنشو میخارونه بردم حموم شستم بهترشد 

بعدازظهرش دیدم پاهاش یکم ورم کرده ...چون جمعه بود متخصص اطفال همه بسته بودن مجبور شدم بردک درمانگاه 

دکتر هم تا دید سریع اورژانسی آزمایش نوشت 

بعد یک ساعت ک جوابشو گرفتیم مشکلی نبود تو آزمایشش 

دکتر گفت به هرچی هست حساسیت داشته 

هیدروکورتیزون داد و سفکسیم 

خودم قبلا تو نینی سایت خونده بودم کسایی ک کهیر میزنن ورم هم دارن ...امشب شب سوم هست ک داروهاشو میخوره هنوز ورم داره ...پشت دستاش و کف پاهاش 

اونقد نگرانم نمیتونم غذا بخورم بخدا 

پوستش هم اونقد حساس شده صورتش ک ب جایی میخوره زود قرمز میشه باز بعد از ده دقیقه قرمزیش میره 

فقط خداروشکر خارش نداره 

کسی تجربه ای داره ؟؟؟؟ورم موقع کهیر طبیعیه؟

بله طبیعیه 

مدام با آب سر بشورید هیدروکورنیزون. خوبه ، خنک نگه دارید و سعی کنه نخارونه خودشو 

یک هفته. انشاالله خوب ممیشه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.