2777
2789
عنوان

مادر بودن این شکلیه

334 بازدید | 46 پست

من یه بچه پنج ماهه دارم از صبح که بیدار میشم بعد از شیر دادن و عوض کردن پوشک باهاش بازی میکنم اگر از جلوی چشم هاش برم کنار نق میزنه، گریه میکنه تا بغلش کنم و کلا چسبیده بهم زندگی می کنیم و همش منتظرم که یکی دو ساعت بگذره تا بخوابمونش( بابت این انتظار کلی عذاب وجدان دارم که مادر بدی ام) وقتی میخوابه با کمترین صدایی که ممکنه خونه رو جمع میکنم، ظرف میشورم ، غذا درست میکنم کارام که تموم میشه تا میام دراز بکشم ، کتاب بخونم یا گوشی دست بگیرم دوباره بیدار میشه و این چرخه تا شب ادامه داره تازه ، شبا هم که تند تند بیدار میشه و باید مرتب شیر بخوره یا چکش کنم که غلت نزنه برگرده اتفاق بدی براش بیفته . همه ی اینکارا خیلی سخت و در نهایت شیرینه و شکر بابت تک تک لحظاتش

مادر بودن من فعلا این شکلیه تو هر مقطعی که هست اگر مادرید میشه بگید واسه شما چه شکلیه؟:)

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

من‌مادر نیستم ولی یه داداش ۶ ساله دارم‌ که پنج برابر چیزی‌ که‌ میگیو دارم تجربه میکنم.

بعد میگم ‌شکل ۲ ماهه هاس کسی باورش ‌نمیشه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخت 🤕🤕🤕

من الان شب که می‌خوابم دیگه خوااااابم تا صبح 

اونوقت بعدا چجوری بیدار بشم برای شیر بچه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

چه قشنگ نوشتید. مادر نیستم ولی همه به سختی‌های مادری کردن آگاهن (شاید دقیقا نتونم درک بکنم البته). خدا قوت بده بهتون.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

اینو منظورم به شما نیست

ولی به نظرم مادر بودن یعنی نخوای به خاطر وضعیت خودت بچتم سختی بکشه خیلی واسه تو این خانواده بودن سختی کشیدم خیلیی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

۹ ماهشه....دقیقا همینی که میگی به علاوه ی غذا دادن و مرتب لباس عوض کردن ...چهاردست وپا هم که میره ..هی یه گوشه کارش گیر میکنه جیغ میزنه در هرحالتی که باشم باید بپرم ببینم چی شده

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

چه مادر خوبی🥺

خالم ب بچش بزور شربت خواب اور میده همیشه خدا بچش خوابه میگه حوصلشو ندارم خیلی نق میزنه😑خو حوصله نداری بچه نمیاوردی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

اول ک عذاب وجدان نگیر دوم. شرایط های سخت تر هست سوم از من بهت نصیحت. خوابید بخواب کنارش.      کم کم کارارو تو بیداری بکن.    بدنت خالی میکنه  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

دلم میخواد ی روزی ی دختر موفرفری تپل داشته باشم 

موهاش قرمز هویجی باشه فرفری با چشای مشکی دماغ کوچولو سفید مثل برف 

ولی باباشو پیدا نمیکنم خودمم نمیتونم خودمو باردار کنم🥴

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
شدیداااا دلم مادربودن میخواد🥺😭

انشاالله که خیلی زود صحیح و سلامت نی نی تو بغل بگیری

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.