2777
2789
عنوان

مادر بودن این شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 46 پست
چه سخت 🤕🤕🤕 من الان شب که می‌خوابم دیگه خوااااابم تا صبح  اونوقت بعدا چجوری بیدار بشم برای ...

بارداری به مرور تغییرت میده تو ماهای آینده مرتب نصف شب ها پا میشی میری دستشویی ، بعدم که دنیا میاد گوشات حساس ترین میشن به صدای گریه هاش. یه قدرت عجیبی پیدا میکنی که خودتم باورت نمیشه

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بااینکه اولین بچمو باردارم

ولی مادر بودن من فعلا دل نگرانی های منه واسه تکون نخوردناش واسه دردایی ک میکشم و یک لحظه فکر نمیکنم خودم مشکلی دارم اولین چیزی ک به ذهنم میرسه برای بچم خطر داره خطری تهدیدش میکنه یانه🥺فعلا مادر بودن من این شکله🥺🥲

بی صبرانه منتظر بغل کردنتم فندق قشنگم🥺🧿😍
برای من که مادرِ یه دختر ۱۰ساله ام اینجوریه که ۷بیدارشیم صبونه بخوریم لباس بپوشیم بریم مدرسه تو راه ...

چقدر شیرینه تصور کردن این مرحله اش ، البته من نمیخوام این روزاش زود بگذره فقط گاهی مثل امروز خیلی زیاد خسته میشم .

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
من ۳۵ روزه زایمان کردم  تازه زردیش خوب شده و وارد مرحله کولیک شدم ☹️ واقعا خیلی سخته چند،وقته ...

به مرور آسون تر میشه ، فقط صبر داشته باش و از خودت مراقبت کن .

چقدر شیرینه تصور کردن این مرحله اش ، البته من نمیخوام این روزاش زود بگذره فقط گاهی مثل امروز خیلی زی ...

آره من همیشه تصور میکردم دخترکم بزرگ شه چقد باهم خوش میگذرونیم

انقـــــــــــد زود میگذره که فکرشم نمیکنی

خستگیتو درک میکنم 

شوهرت باید کمک حالت باشه

چــــــــــــی_بنویسم💜
پسر منم ب شدت بهم وابسته بود تا سرویس بهداشتی و حمامم با‌من بود بغل هیشکی نمیرفت خوابش کلا ۵ ساعت ...

چقدر خوب ، خداروشکر که صبوری کردید و با عشق گذروندید اون روزا رو . خدا ببخشه بهتون انشاالله سلامت و شاد و پر روزی باشه همیشه. 

من بااینکه اولین بچمو باردارم ولی مادر بودن من فعلا دل نگرانی های منه واسه تکون نخوردناش واسه دردای ...

این مرحله تمومی نداره از وقتی بیبی چکت مثبت میشه شروع میشه و فک کنم تا آخرین لحظه ای که نفس میکشی نگران بچه اتی . قلب آدم که بیرون تنش بتپه و واسه خودش اینور و اونور بره همینه 

آره من همیشه تصور میکردم دخترکم بزرگ شه چقد باهم خوش میگذرونیم انقـــــــــــد زود میگذره که فکرشم ...

خدا حفظ کنه کوچولوتو. 

شوهرم کمک هست به اندازه خودش ، منتهی اندازه اش خیلی کمه :)

چه قشنگ نوشتید. مادر نیستم ولی همه به سختی‌های مادری کردن آگاهن (شاید دقیقا نتونم درک بکنم البته). خ ...

ممنونم عزیزدلم♥️ پیامتون کلی حالمو خوب کرد . 

ممنونم عزیزدلم♥️ پیامتون کلی حالمو خوب کرد . 

خوشحالم که این‌طور بوده❤️

پ.ن: من هم یکی از عاشقان آن شرلی هستم :)

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.