2777
2789
عنوان

به رابطه ی خراب شده برمیگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 96 پست
من جدا شدم البته مشکل من با شما فرق داشت برا من از همون نامزدی بد دهن شدید هیز شکاک خسیس و خیلی چیزا ...

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره 

با اینکه مشکل من کوچیک بنظر میرسه ولی روح منو خورده

نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد
مشاوره پیشنهاد خوبیه  باید بسپرم به یه شخص سوم تا بتونه کمک کنه

اره گلم همینکارو انجام بده 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره فقط خوبیاش میاد جلو چشت میگی کاش ددامه نیدادم در حالی که لخظه به لحظه اون زندگی برات ...

ادمیزاد موجود عجیبیه

سختی میکشه ولی زود فراموش میکنه

می دونم چی میگی مطمئن باش اینروزام میگذره فق به حرفه احساست گوش نکن باعقلت تصمیم بگیر اگه مردزندگیه ...

مشکل همینه ک نه خوبه نه بده 

ایراد بزرگ نداره 

خوبیه بزرگم نداره

اولشو ول کن...همینکه قدرتشو داشتی تا اینجای کار پیش بری جای افتخار داره و بهت ثابت میکنه در ادامه هم ...

ممنون مهربون 

امیدوارم همه چی خوب پیش بره 

❤️

ادمیزاد موجود عجیبیه سختی میکشه ولی زود فراموش میکنه

تو طلاق خیییلی این موضوع پیش میاد 

ولی اینم بگم طلاق خیلی سخته از لحاظ روحی ادمو داغون میکنه ولی خب بعضی وقتا به نفع ادمه 

فقط سعی کن تصمیم درست بگیری عجله نکن گلم 

مشکلمون حاد نیست  ولی انگار حل شدنی هم نیست  با مشاور هم ک صحبت میکردیم اصلا به حرفاش گو ...

برا منم همینه

یکم از مشکلات میگی

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
من خوشبختانه عقد بودم  جدایی راحت تره ب نسبت  ولی توی شرایط طلاق بودن ادمو دیوونه میکنه& ...

تو عقد ک مشکلات زیاده

بخصوص بخاطر دوری از هم و وجود خانواده ها

برا منم همینه یکم از مشکلات میگی

مشکلم اینه که حلقه به گوش خانوادشه 

بی منطقه 

و انگار از مغز تو کلش نیست 

انقدر که قدرت تحلیلش پایینه 

و اینکه به من بها نمیده 

درواقع منو از خودش نمیدونه

تو عقد ک مشکلات زیاده بخصوص بخاطر دوری از هم و وجود خانواده ها

منم اول فک میکردم مشکلمون بخاطر همین شرایط عقده 

ولی بعد متوجه شدم که نا اصلا این شخصیتش همینه

مشکلم اینه که حلقه به گوش خانوادشه  بی منطقه  و انگار از مغز تو کلش نیست  انقدر که ...

وجود خانوادش تو زندگیتون وحشتناکه 

مردا اصولا بی منطقن

اینکه بهت بها نده فاجعس