نمیدونم موافقی یا نه ولی مشاورا انگار خیلی بی تفاوت شدن براشون مشکل مراجعه کننده مهم ...
من کلا پیش مشاوره نمیرم
ولی میترسم حرفی بزنم ک بعدا ب نفعت نباشه
مشکل همسرت چیه
اگه حاد نیست اگه میتونید درست ادامه بدید و درست زندگی کنید برگرد اگه نه ی پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه.من همسرمو دوس دارم نمیتوتم ازش سر هیچکدوم از اشتباهاش بگذرم.
کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
دعا کن به یه توافقی برسیم زودتر تموم شه تا این فکر برگشت از سرم بپره
إنشاءالله هرچی واست خیره پیش بیاد گلم 🌺🌺🌺
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
من خوشبختانه عقد بودم جدایی راحت تره ب نسبت ولی توی شرایط طلاق بودن ادمو دیوونه میکنه& ...
می دونم چی میگی مطمئن باش اینروزام میگذره فق به حرفه احساست گوش نکن باعقلت تصمیم بگیر اگه مردزندگیه ایراداش کمه برگرد ولی اگه درست نشدنیه سختیوکه به جون خریدی تمومش کن
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...