2777
2789
عنوان

به رابطه ی خراب شده برمیگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 96 پست
نمی‌دونم موافقی یا نه  ولی مشاورا انگار خیلی بی تفاوت شدن  براشون مشکل مراجعه کننده مهم ...

من کلا پیش مشاوره نمیرم

ولی میترسم حرفی بزنم ک بعدا ب نفعت نباشه

مشکل همسرت چیه

اگه حاد نیست اگه میتونید درست ادامه بدید و درست زندگی کنید برگرد اگه نه ی پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه.من همسرمو دوس دارم نمیتوتم ازش سر هیچکدوم از اشتباهاش بگذرم.

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین روانشناس مدرسمون چن سال پیش ی حرف خوب میزد میگف بعد تموم شدن رابطه عقل دلایل و فراموش میکنه و ...

اره واقعا 

منم انگار یادم رفته 

خیلی روزای سختیو گذروندم

نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد
من شوهرمودوس دارم تایه جاهایی هم باهام راه میاد ولی عقلم منتظره یه جرقس که تمومش کنم.اصلادوس ندارم ب ...

من خوشبختانه عقد بودم 

جدایی راحت تره ب نسبت 

ولی توی شرایط طلاق بودن ادمو دیوونه میکنه 

اونم کسی ک دوسش داری

پس نکن این کارو گلم ارزش نداره زندگیت و عمر و روح و روانت هدر میره فقط 

دعا کن به یه توافقی برسیم زودتر تموم شه تا این فکر برگشت از سرم بپره

دعا کن به یه توافقی برسیم زودتر تموم شه تا این فکر برگشت از سرم بپره

إنشاءالله هرچی واست خیره پیش بیاد گلم 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم اون تو دلش فهمیده اشتباه کرده  چون مرده به روش نمیاره  ولش کن  برو همین الان ...

اخه با اینکه میدونه اشتباه کرده 

بازم میگه من بهت اعتماد ندارم تو منو دور زدی ولم کردی 

میگه مهریتو ببخش

ببین روانشناس مدرسمون چن سال پیش ی حرف خوب میزد میگف بعد تموم شدن رابطه عقل دلایل و فراموش میکنه و ...

دقیقا همینطوره فقط خوبیاش میاد جلو چشت میگی کاش ددامه نیدادم در حالی که لخظه به لحظه اون زندگی برات جهنم بود

بعضی مردا مغرورتر از این حرفان که به اشتباهشون اعتراف کنن اونم در مقابل زنشون. اگه میدونی اون رفتار ...

مشاوره پیشنهاد خوبیه 

باید بسپرم به یه شخص سوم تا بتونه کمک کنه

من کلا پیش مشاوره نمیرم ولی میترسم حرفی بزنم ک بعدا ب نفعت نباشه مشکل همسرت چیه اگه حاد نیست اگه ...

مشکلمون حاد نیست 

ولی انگار حل شدنی هم نیست 

با مشاور هم ک صحبت میکردیم اصلا به حرفاش گوش نمیداد 

خیلی یه دنده و بی منطقه

من خوشبختانه عقد بودم  جدایی راحت تره ب نسبت  ولی توی شرایط طلاق بودن ادمو دیوونه میکنه& ...

می دونم چی میگی مطمئن باش اینروزام میگذره فق به حرفه احساست گوش نکن باعقلت تصمیم بگیر اگه مردزندگیه ایراداش کمه برگرد ولی اگه درست نشدنیه سختیوکه به جون خریدی تمومش کن

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
مثه روز برام روشنه  از اولم میدونستم این رابطه ته نداره

اولشو ول کن...همینکه قدرتشو داشتی تا اینجای کار پیش بری جای افتخار داره و بهت ثابت میکنه در ادامه هم میتونی قوی باشی🤍🌼

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃