2777
2789
عنوان

به رابطه ی خراب شده برمیگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 96 پست
اره عزیزم  حقیقته  اتفاقا دوس دارم همه اینطوری صریح بهم بگن تا من سر عقل بیام

ببین روانشناس مدرسمون چن سال پیش ی حرف خوب میزد

میگف بعد تموم شدن رابطه عقل دلایل و فراموش میکنه و ب قلب میدون میده!

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اینو قبول دارم  ولی پای انجام دادن ک میرسه اصلا فلج میشم

من شوهرمودوس دارم تایه جاهایی هم باهام راه میاد ولی عقلم منتظره یه جرقس که تمومش کنم.اصلادوس ندارم بهت القاکنم طلاق بگیری نظره شخصیم بود ولی من الان توی مسیره توبودم تمومش میکردم.بازم میگم من توی زندگیه تونبودم شاید شرایط تو خیلی فرق داشته باشه فقط خواهش میکنم دلتوخفه کن باعقلت تصمیم بگیر قوی باش

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
ببین تعریف کن بگو دلیل جدایی چی بوده الان چه اتفاقی افتاده که میخوای برگردی 

دلیلش این بود که خانوادش با من لج کردن 

بعد خانواده من وارد ماجرا شدن 

انتظارات مارو برآورده نکردن از لحاظ مالی خیلی کن گذاشتن 

همسرم تمام قد پشت خانوادش ایستاد 

الان متوجه اشتباهش شده ولی جلوی من قبولش نمیکنه

یعنی ابراز پشیمونی نمیکنه 

الانم اتفاق خاصی نیوفتاده ولی چون خیلی دوسش دارم ب برگشت فک میکنم

نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد
شاید این مشکل منه ولی خیلی جاها قلبمو فدای عقلم کردم...چون گفتین با عقل و منطق تصمیم به جدایی گرفتین ...

امیدوارم منم بتونم این اندازه قوی باشم و اشتباه نکنم

چیزی تغییر نکرده و طرفم حق بجانب تر شده

پس نکن این کارو گلم

ارزش نداره زندگیت و عمر و روح و روانت هدر میره فقط 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

روش دور از جونت خاک می‌ریزم فقط به بدی هاش فکر میکنم و اینکه لیاقت من آدم بهتریه یا حتی تنهایی

الان خیلی احساس تنهایی میکنم 

ولی در عین حال میدونم ک اون رفیق نمیشه 

دیگه خوب نمیشه

دلیلش این بود که خانوادش با من لج کردن  بعد خانواده من وارد ماجرا شدن  انتظارات مارو برآ ...

عزیزم اون تو دلش فهمیده اشتباه کرده 

چون مرده به روش نمیاره 

ولش کن 

برو همین الان کتاب زنان مریخی مردان گنوسی و بخون، شوهر تو بگیر تو دستات، سر این چیزای الکی بحث نکنین 

وقتی باهاش هر روز 1021 بار ذکر یا ودود بخون که محبتش زیان بشه نسبت بهت 

ازین دعاهای زبون بند هم بگیر واسش البته طلسم نه دعای قرآنی تو نت هست که زبونش واست کوتاه بشه 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
ولی یه نصیحت از طرف کسی که با دلش راهو رفت و سرش به سنگ خورد و برگشت   این جمله همیشه ورد ...

منم این آهنگ افتاده تو دهنم 

میگه همه گفتن نه ولی من کردم 

حالا مرگمه این راهو برگردم 

ولی ولی ولی بازم تنها ک میشم میزنه ب سرم

دلیلش این بود که خانوادش با من لج کردن  بعد خانواده من وارد ماجرا شدن  انتظارات مارو برآ ...

بعضی مردا مغرورتر از این حرفان که به اشتباهشون اعتراف کنن اونم در مقابل زنشون.

اگه میدونی اون رفتار رو تغییر میده بهش فکر کن

ولی اگه همونجور ادامه میده بیخیالش شو

ولی خب بهترین کار اینه که بری پیش یه مشاور خوب همه چیزو بگی اونم راهنماییت کنه بعد فکر کنی و تصمیم بگیری 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

البته اگه الان شرایط جوری تغییر کرده که با منطق میتونی به زندگیت برگردی...من باشم برمیگردم

نه تغییر نکرده 

بدش همینه 

اگه درصدی عوض شده بود ک منه ساده زودتر از اینا برگشته بودم🫠

با مشاوره صحبت کنی بهتره من خیلی برگشتم نمیتونم برم کلا

نمی‌دونم موافقی یا نه 

ولی مشاورا انگار خیلی بی تفاوت شدن 

براشون مشکل مراجعه کننده مهم نیست

ببین اخلاق واقعا فرقی نمیکنه، هزار بار هن برگردی فرقی نمیکنه  تو باید خودت کنار بیای با اخلاقش ...

مطالعه زیاد دارم 

حتما این کتابو هم میخونم ممنون 

نه تغییر نکرده  بدش همینه  اگه درصدی عوض شده بود ک منه ساده زودتر از اینا برگشته بودم🫠

پس برنگرد...جز پشیمونی چیزی نداره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃