2777
2789
عنوان

به رابطه ی خراب شده برمیگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 96 پست
🙋🏻‍♀️ این سرلوحه زندگی منه🤣

متاسفانه من انتخابمو کردم فعلاداریم ادامه میدیم خودش می دونه بارمو ببندم دیگه برگشت ندارم 

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشتم و پشیمونم رابطه غلط که داره تموم میشه باید بزاری تموم بشه شاید الان دوباره ازدواج کرده بودم ش ...

منم میترسم پشیمون بشم 

خانوادم ب ازدواجم راضی نبودن به برگشتنمم راضی نیستن

نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد
دلم راضی  ولی عقلم میگه آدم مناسبی نیست

با مشاوره صحبت کنی بهتره

من خیلی برگشتم نمیتونم برم کلا

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
آدم مارشه مادر نشه خیلی سخته والا

خیلی 😔😔

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اگ دوسش داشته باشم ۱۰۰ درصد اره  ولی اگ علاقه نباشه نع

دوسش ک دارم 

از اولم خیلی دوسش داشتم ولی انقد بد تا کرد ک به فکر جدایی افتادم 

الان هی دلم میگه برگرد

همو دوس داریم  ولی میدونم نسبت ب قبل هیچ تغییری نکرده  همونیه ک بوده  تخس و اجبار ...

ببین اخلاق واقعا فرقی نمیکنه، هزار بار هن برگردی فرقی نمیکنه 

تو باید خودت کنار بیای با اخلاقش، باید ازین دعاهای قرآنی زبون بند و محبت و اینا تو نت هست بگیری واسش، طلسم نه، ازین آیه های قرآن 

بعد هم رو سیاست زنونت کار کنی کتاب مردان ونوسی و زنان مریخی کمک زیادی میکنه بخونش، نحوه ارتباط و گفته 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
دوسش ک دارم  از اولم خیلی دوسش داشتم ولی انقد بد تا کرد ک به فکر جدایی افتادم  الان هی د ...

بنظرم پا رو دلت بزار 

چون پسری ک مستقل نباشع اصلنننننن بدرد نمخوره

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
آدم استفراغشو دوباره نمیخوره ک گل ببخشید صریح گفتم ولی حقیقته

اره عزیزم 

حقیقته 

اتفاقا دوس دارم همه اینطوری صریح بهم بگن تا من سر عقل بیام

من شرایط شمارو اصلا نمیدونم و نظری دربارش ندارم  ولی برا خودم هر بار که برگشتم بدتر از قبل شد& ...

من با آدمی طرفم ک اشتباه خودشو نمیپذیره 

حالا همه دنیا بگن تو بد کردی میگه قبول ندارم