2777
2789
عنوان

به رابطه ی خراب شده برمیگردین؟

823 بازدید | 96 پست

اگه طرف شوهرتون باشه 

یه بار ازش ناامید شده باشید و عاقلانه قصد جدایی کرده باشین اطرافیان هم باهاتون موافق باشن 

ولی بعد گذشت چند ماه با وجود تمام سختی هایی ک براتون درست کرده بوده نتونین جداشین 

برمیگردین بهش؟؟؟؟؟؟

نباید سرنوشت صبر من بیهودگی باشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ دوسش داشته باشم ۱۰۰ درصد اره 

ولی اگ علاقه نباشه نع

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

حالتون بهم میخوره نخونین

.

.

.

.

یه جاشنیدم چیزیوکه بالاآوردی دیگه نخور

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...