2777
2789
عنوان

برای دختر مجرد زشته؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به موهات آسیب که میرسه صددرصد

ولی اگه پیش یه کاربلد بری و رنگ بدون امونیاک استفاده کنی و دکلره نکنی و بعدشم مراقبت کنی کمتر آسیب میبینه.

در ضمن الان دخترای دبستانی هم رنگ میکنن. عجیبه همچین فکری داری

حیفه موهاته به نظر من موقع رنگ و لایت هم میرسه فعلا از همینا لذت ببر 😘😘ولی فکر هیچی نکن هر جور راحتی زندگی کن اگه مامانت اجازه میده به فکر بقیه نباش

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
کلا به نظرت این هایلایت قهوه ای قشنگه؟ هیچ سر رشته ای در زمینه رنگ و اینجور چیزا ندارم🤦🏻‍♀️

راستش من کلا موهام مشکیه و رنگ نمیزارم ولی میبینم دوس دارم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

الان دیگه عادی شده رنگ کردن فکر نکنم دیگه کسی حرف بزنه 

ولی حیف موهات نیست بخوای رنگ کنی من موهام مشکیه الان تا کمرم هست چند سالی میشه اصلا رنگ نکردم دیگه هم نمی خوام رنگ کنم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
بد میشه ینی؟ آره خودمم خیلی فامیل برام مهم نیی

منم موهام خیلی بلند بود رنگ زدم خیلی پشیون شدم

از تجربه گفتم

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست.