2777
2789
عنوان

برای دختر مجرد زشته؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجردم،تا حالا ن ابرو برداشتم ن رنگ مو،ن بخاطر حرف مردم،خودم دلم نمیخاد،ولی اصلن بد نیس،الن همه ا ...

من تازه ابروهامم به شدت پیوندیه😂

ولی خودم تا حالا نخواستم بردارم

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
😅😂😂😂 پس بزار ببخیال شم ایندفعه بخاطر پول😂

کار خوبی میکنی👍

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دیگه الان دوره ش گذشته بابا ازاد زندگی کن ولی رنگ به موهات اسیبم میزنه حیفه موی به اون بلندی🥲

برا همین دلم میسوزه

حرف مردم که بیخیال😅

به موهات آسیب که میرسه صددرصد ولی اگه پیش یه کاربلد بری و رنگ بدون امونیاک استفاده کنی و دکلره نکنی ...

دیگه من از این بچه درسخونا بودم

که غیر کتاب چیزیو ندیده

هیچی از رنگ و آرایش و این چیزا بلد نیستم😐😂

حیفه موهاته به نظر من موقع رنگ و لایت هم میرسه فعلا از همینا لذت ببر 😘😘ولی فکر هیچی نکن هر جور راح ...

ممنونم که نظرت گفتی :)💛💛💛

عه چقدر من

من ی بار دلم دودی روشن خواست موهام بلندء بلند بود رفتم ارایشگر موهامو سوزوند مجبور شدم کوتاه کنم از اونوقت هی دلم رنگ میخواد ولی ترسیدم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
من ی بار دلم دودی روشن خواست موهام بلندء بلند بود رفتم ارایشگر موهامو سوزوند مجبور شدم کوتاه کنم از ...

الهیییی

بگردم منننن