کسی تا حالا اینجوری شده همش مظطربم فکرای بد و منفی افسرده شدم اصلا ذوق و هیجان زندگی ندارم هر دفعه وسواس فکری شدید میگیرم از استرس یهو دلم خالی میشه همش به این فکر میکنم معنی زندگی چیه از زندگی میترسم از مرگ میترسم مسافرت میرم اضطراب دارم بیرون میرم همینطور باشگاه میرم همینه نمیفهمم دیگه چمه خیلی وقته از ته دل نخندیدم رندگی کردن یادم رفته هیچی خوشحالم نمیکنه
عزیزم منم همینطورم اززندگی خسته شدم اصلا دست ودلم به هیچ کاری نمیره فقط دوست دارم بمیرم تماموزندگیم به هم ریخته باز تو باشگاه میری من اصلا ازخونه بیرون نمیرم حس هیچ کاری رو ندارم بدترین چیز اینه که من اصلا خواب ندارم درشبانه روز فقط ۳ساعت میخوابم اونم با قرص خواب شما خوابت خوبه؟
وااای نه نه نکن این کارو با خودت مال منم از همین چیزا شروع شد مونو میشه از لیوان دهنیم بیاد دنبال مر ...
میدونی چقد دکتر رفتم چقد زااار زدم تا پای طلاق رفتم دکتر عفونی ده تا رفتم میخندیدن ک تهمت نزن مونو از بزاق و مایعات بدنه...الان ک شما گفتی اون اقا رابطهدزیادداشته و مونو گرفته میگم نکنه همسرمنم...
میفهمم اما اینو بدون فقط خودمون میتونیم بهتر از هر کسی به خودمون کمک کنیم هر چیزی ک ...
اره قبول دارم ولی این به زور بودنه این دنباله راه گشتن خودش بده قبلا همیشه شاد بودم الکی خیلی الکی به هیچی فکر نمیکردم الان داغونم از دنیا بدم میاد دکترام دارو میدن ادمو بدتر میکننن
ای کاش این مونو رو نمیخوندم من تمام وسواسم رو همینه میگم نکنه شوهرکاربد کرده درصورتی ک اینجوری نیس ا ...
مثلا فرضا شوهرت کار بد کرده باشه در بدترین حالت اگر زندگیتو دوست داری میشه یه اشتباه رو بخشید ووسواس نگیر بد دردیه بری دنبالش و پیگیر باشی میشی یکی مثل من هر روز تو ازمایشگاهام دنبال اینم یه چیزی از خودم در بیارم در ضمن مونو رو ممکنه حتی از بچگی داشته که الان تستش مثبت شده