2777
2789
عنوان

اظطراب زباد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 78 پست
مثلا فرضا شوهرت کار بد کرده باشه در بدترین حالت اگر زندگیتو دوست داری میشه یه اشتباه رو بخشید ووسواس ...

وای ن من میمیرممم...خب منم میکم ک نوزادام‌میگیرن پس چیزی نیس اما‌خب شما میگین اون اقا مبتلا بود چون رابطه داشت...بعد شما نگرفتین ازشون

وای ن من میمیرممم...خب منم میکم ک نوزادام‌میگیرن پس چیزی نیس اما‌خب شما میگین اون اقا مبتلا بود چون ...

عزیزم من نگفتم چون رابطه داشت گفتم شاید از اونه سایدم بدبخت از یه لیوان دهنی گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمزش چیه؟

نه میدونم نه می تونم مزه اش بهنون بچشونم

عسل را باید چشید شادی بی سبب هم در زندی مثل عسله

مثلا یه استاد از عسل تعریف می کنه از همه خصوصیاتش میدونه و میگه اما یه بار هم مزه عسل رو نچشیده

یه روز یکی شاگردش یه قاشق عسل می یاره استاد میخوره می فهمه عسل چه مزه ای داشته

چی بگم گلم...باعطسه و سرفه اینام‌منتقل میشه ولی خب من وسواس دارم

منم وسواس دارم و درکت میکنم ولی نیفت دنبالش روانی میشی به خدا منم از وسواس شروع شد این حالتم تصادف کردم رفتم تو اینترنت همش دنبال گوگل بعد کم کم کلا گوگلی شدم و هر روز دنبال درد و وسواس و اخرشم این افسردگی ای که تو ۳۰ سالگی با اینکه مشکل خاصیم ندارم درگیرش شدم 

منم وسواس دارم و درکت میکنم ولی نیفت دنبالش روانی میشی به خدا منم از وسواس شروع شد این حالتم تصادف ک ...

میدونی من وسواس خیانت دارم شکاکم دمبال مریضی نیسم همش فک مبکنم خیانت دیدم و کوچکترین چیزی ربط میدم ب خیانت جنسی..الان ک دیدم تو تاپیکاتون از مونو گفتین دقیقا چیزی ک شروع بدیختی من بود...شما مونو نگرفتین؟؟ دکتر چیزی ازش نگفت بتون

میدونی من وسواس خیانت دارم شکاکم دمبال مریضی نیسم همش فک مبکنم خیانت دیدم و کوچکترین چیزی ربط میدم ب ...

والا من تست دادم منفی بود در ضمن ازمایشگاههام مثل قدیم نیستن همه کیت ها شون داخلیه و تقلبی معلوم نیست اصلا تست شوهرت واقعا مثبت بوده یا نه خیانت هم هر چی بیشتر شک کنی و گیر بدی بدتره و اتفاق میفته البته من نصیحت کننده خوبیم ولی خودمم تو همه چیز شکاک و بدبین و وسواسم 

والا من تست دادم منفی بود در ضمن ازمایشگاههام مثل قدیم نیستن همه کیت ها شون داخلیه و تقلبی معلوم نیس ...

لعنت ب وسواس و بدبینی...تونت ک میخونم الانم همش مینویسه دراثر بزاق و سرفه و عطسه و ازطریق خون و جنسی خیلی نادره...اماخب وقتی تست همسرم مثبت شد کرونابود ماسک میزدیم...نمیدونم شوهرم رانندس زیاد تورستورانا میرفت...

کاش ما هم رمزشو بفهمیم و این درد تموم بشه

بارگاه زندگی بی نهایته .

وراه زنگی راه شادی بی سبب و کشیدن درد هوشیارانه برای رهایی  مسترای ذهنه تا خرد زندگی برای همیشه مارا ازدرد نااگاهانه رها.

بی نهایت حضرت است این بارگاه 

صدر را بگذار صدر توست راه (رسیدن را بگذار که راه زندگی بهتر از منزلگاهه)

منم دقیقا حالم مثل شماست

این فکرای منفی دیگه داره منو نابود میکنه 

از صبح پا میشم فکرای منفی تاااا آخر شب

بخدا خسته شدم

همش آرزوی مرگ میکنم 

جالبه باشگاه میرم، پیاده روی کم و بیش دارم

گاهی شکرگذار هستم 

اما باز روحی مریضم 

کاش قرصی باشه آدم بخوره بیخیال همه چی بشه هیچی واسه آدم مهم نباشه تا فکرای منفی هم کم بشه

من فکرای منفیم سر خیانت همسرم هستش، میگه دیگه تکرار نمیکنم ولی باااورم نمیشه

همش بحث داریم

خسته م خیلی

از خودم متنفرم