2777
2789
عنوان

اظطراب زباد

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 78 پست
نمیدونم عزیزم خیلی بده خیلییی....میکم ی سوال تو تاپیکات دیدم گفتی بیماری مونو گرفتی منظورتون همون من ...

نه اینم از توهماتم بود رفتم تست دادم منفی بود مگه شما گرفتی

چی گفت دکتر

ولا قرص داد ....به نظرم تا دیر نشده .حتما یه دکتر برو ...دکتر اعصاب و روان 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس و اضطراب ناشی از اشتباه بودن نگرش ما به جهان اطرافمونه اگر نگرش و دیدمون تغییر کنه در راستای ص ...

خوب نگرشمون رو چه جوری عوض کنیم؟ میبینم بعضیا خیلی خوشحالن و میخندن تعجب میکنم به خدا

مرسی عزیزم اینارو هم امتحان میکنم ولی خودمو به زور میکشم بیرون کلا 

میفهمم اما اینو بدون

فقط خودمون میتونیم  بهتر از هر کسی به خودمون کمک کنیم 

هر چیزی که حس خوبی بت میده انجام بده

حتی خوردن یه شکلات 

یا گوش دادن به صدای گنجشک ها

من آنشرلی و جودی ابوت نگاه میکردم  تا امید به زندگی و شکرگذار بودنشون بهم حس خوب بده😊

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
نه اینم از توهماتم بود رفتم تست دادم منفی بود مگه شما گرفتی

ی سری همسرم ی ازمایش کلی داد برای ی بیماری پوستی ژنتیکی دکتر تست مونونکلئوزم نوشت براش مثبت شد بدون علایم...حالا تو گفتی مونو دکتراگفتن ازبزاقه من وسواسم و افسردگیم بخاطر همین موضوع شروع شد

درکت میکنم منم همش ارزوی مرگ میکنم خسته شدم داروهامم دارم قطع میکنم چون تاثیری تو این مدت نداشته بدت ...

کاش یه راهی بود دلمم نمیخواد نا شکری کنم به خدا ولی نمیفهمم چمه یه چیزی از درون عذابم میده

من هم تو ذهنم با همه دعوا میکردم  زود عصبانی میشدم تظاهر میکردم شادم کلا وسواس فکری عملی پیدا ...

من اتفاقا ارومم کاری ندارم به کسی خیلی صبورم ولی خودم تو خودم قاطی میکنم بهو تر س و اضطراب شدید میگیرم در حد پنیک

هر کس که یک غم  بر گزید 

باقی غمها خدا از وی برید

غم اخرت

اول و اخر دنبال چبزی هستیم 

که نیست نیست الان نیست صفر تا صد صحنه زندگی ما از نیست ونبودن  پرشده 

ولی وقتی به غم اصلی مون میرسیم که باید مرکز ما نیست باشه نیست در اندیشه باشیم و از درون خالی باشیم هر احظه تا او با بی یار بودنمان باری مان کنه زندگی فراری هستیم 

منم همینجوریم

تو اداره مثل سگ پاچه ارباب رجوع رو میگیرم

تو خونه به شوهرم گیر میدم

بااینکه همه چی دارم افسرده کامل ام

رفتم دکتر طب سنتی بهم گفت سودای بدنت بالاست بهم دارو داده هنوز شروع نکردم ولی بنظرم خوب میاد

تهرانی؟

ی سری همسرم ی ازمایش کلی داد برای ی بیماری پوستی ژنتیکی دکتر تست مونونکلئوزم نوشت براش مثبت شد بدون ...

وااای نه نه نکن این کارو با خودت مال منم از همین چیزا شروع شد مونو میشه از لیوان دهنیم بیاد دنبال مریضی گشتن نرو که بیچاره میشی مثل من وسواسش ولت نمیکنه

یکی از نزدیکان من اضطراب مداوم داشت

البته نمیدونم برای شما همونه یا نه

خیلی حالش بد بود همش دلپیچه میگرفت و حالت تهوع شدید داشت

منم تو شهرمون دکتر خوب نمیشناختم رفتم سایت دکتر ساینا از بین پزشکاش دکتر صبوری مقدم رو انتخاب کردم چون امتیازش خوب بود

بعد براش دارو نوشت

الان دو روزه داره استفاده میکنه

حالش ی کم بهتر شده

خود دکترم گفت کم کم اثر میکنه

البته اینم گفت دوره ی درمانش حداقل ۹ ماهه

اگر خیلی داری اذیت میشی برو دکتر

یا همین سایت برو یا تو شهر خودتون پیش ی روانپزشک خیلی خوب برو

با ارزوی سلامتی

کاش یه راهی بود دلمم نمیخواد نا شکری کنم به خدا ولی نمیفهمم چمه یه چیزی از درون عذابم میده

ای کاش این مونو رو نمیخوندم من تمام وسواسم رو همینه میگم نکنه شوهرکاربد کرده درصورتی ک اینجوری نیس اصن دکترام‌انقد دعوام کردن ک بچه ها نوزادام مبتلامیشن