2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من. خیلی خوبه. من بعد ۳۲ سال ازاین رو به اون رو شدم. همه ترسام حل شد.خودمو لایق بهترینا میدونم. امیدوارم یه ازدواج عالی داشته باشم ولی حرف و حدیث بقیه اذیت میکنه منو

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من. خیلی خوبه. من بعد ۳۲ سال ازاین رو به اون رو شدم. همه ترسام حل شد.خودمو لایق بهترینا میدونم. امید ...

ان شالله عزیزم بهترین چیزها به لطف خدا نصیبت میشه مطمعن باش 

خواسته های دیگه ای داشتی بهش برسی با تمریناتش؟

ان شالله عزیزم بهترین چیزها به لطف خدا نصیبت میشه مطمعن باش  خواسته های دیگه ای داشتی بهش برسی ...

والا چندماهه شروع کردم. من مثلا فکر میکردم همه پسرا دنبال پول بابای دختران. دقیقا یسری خواستگار اینطوری اومد.

یا الکی بین دوستام یه مدت گفتم همه بهم میگن چرا ازدواج نمیکنی این روزا ملت دارن خفم میکنن چرا عروس نمیشی و .... اینا چیزای بدی بود که فکر کرد حرفشو زدم جذب کردم.

کلی اعتماد به نفس گرفتم. امیدوارم بتونم ازدواج عالی داشته باشم. دعا کن برام

لطفا از تجربه هات برام بگو مرسی

والا چندماهه شروع کردم. من مثلا فکر میکردم همه پسرا دنبال پول بابای دختران. دقیقا یسری خواستگار اینط ...

به چیزهای منفی فکر کنی زودتر جذبش میکنی کلا افکارمنفی زودتر جذب میشن

والا من تازه شروع کردم اولین نشونش اینه حسو حال ادم خوب میشه مثبت میشه 

به چیزهای منفی فکر کنی زودتر جذبش میکنی کلا افکارمنفی زودتر جذب میشن والا من تازه شروع کردم اولین ن ...

اره