2777
2789

دوسه روزه شوهرم خیلی بهونه گیر شده و سر هرچیز بیخودی بحثه دیشب سر شام ک نمکش کمه کلی حرف بارم کرد ولی من وارد بحث باهاش نمیشم و سکوت میکنم چون دخترم روحیش خیلی حساسه و میفهمه دیشب داشت غرمیزد من از حرفاش دلم شکست چشام پر شد چیزی نگفتم یهو دخترم پرید ب شوهرم ی چیز تیز دستش بود محکم کشید رو صورت شوهرم صورت زخم عمیقی شد دخترم 18 ماهشه میگف نکن نکن بد بد بروووو از اون روز همش میاد منو بوس میکنه میگه نازی نازی ب نظرتون حرکت دخترم عادیه چرا بچه تو این سن انقد رفتار خشن نشون داد تا حالا جلوش دعوا نکردیم داد نزدیم هیچکدوممون دعواش نکردیم ولی این حرکتش نگرانم کرده 

والا منم ترسوندی 

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها باهوش ترازاون چیزی ان ک . فکر میکنید،،اونا هوشو . دنیامیارن بابا

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

چقد ترسناک😨

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋