2777
2789
والا نمیبینم...بگو چی نوشته

اخ عکسش تار افتاده 

نوشته باتوجه به عدم بررسی عدم تایید نسخه الکترونیکی مدارک توسط دانشگاه امکان ادامه عملیات  وجود ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ عکسش تار افتاده  نوشته باتوجه به عدم بررسی عدم تایید نسخه الکترونیکی مدارک توسط دانشگاه امک ...

واسه خیلیا همینطوریه...ینی شما دیگه مدارکتو اپلود کردی، حالا دانشگاه باید تاییدش کنه. 

بازم زنگ بزن از یه کافی‌نت بپرس...این روزا زیاد مراجعه دارن، خوب بلدن

ولی تا جایی ک من میدونم ینی دیگه اوکی شده

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

عزیزم من پنجشنبه ثبت نام کردم دیروز ثبت شد 2روز 48ساعت طول میکشه تا ثبت بشه دانشگاه ثبت میکنه ثبت که بشه میتونی با گوشی چک کنی تایید که شد بری کافی نت پرینت بگیری این دوتا برای پرینت و تایید نهایی که بعداز ثبت اولیه میتونی تاییدیه بگیری

یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂
عزیزم من پنجشنبه ثبت نام کردم دیروز ثبت شد 2روز 48ساعت طول میکشه تا ثبت بشه دانشگاه ثبت میکنه ثبت که ...

عزیزم چجوری با گوشی چک میکنید؟ میشه راهنمایی کنید لطفا...مرسی

ینی الان واسه شما همه‌ی مدارک زده تایید شده؟؟ دیگه اون عدم بررسی نیستش؟

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
عزیزم چجوری با گوشی چک میکنید؟ میشه راهنمایی کنید لطفا...مرسی ینی الان واسه شما همه‌ی مدارک زده تای ...

بله تایید شده مینویسه تایید اولیه

توی گوگل بزن سایت گلستان فرهنگیان بعدش نوشته کارشناسی پیوسته باید چی وارد کنند بالا سمت چپ ورود به سیستم مشخصات رو میزنی وارد میشی صفحه خاکستری باز میشه که صفحه رو کوچیک کن بالا سمت راست دانشجو بعد ثبت نام غیر حضوری برات میاره 

بله تایید شده مینویسه تایید اولیه توی گوگل بزن سایت گلستان فرهنگیان بعدش نوشته کارشناسی پیوسته باید ...

یه دنیا ممنونم😍❤

خواهش میکنم مهربون❤️ درست شد؟ پیدا کردی؟ 

اره عزیزم❤ ولی تایید نشده...از بچه‌های دیگه هم پرسیدم واسه اونام تایید نشده بود..تایید میشه ب زودی ایشالا😁

از راهنمایی‌ت ممنونم💚

اره عزیزم❤ ولی تایید نشده...از بچه‌های دیگه هم پرسیدم واسه اونام تایید نشده بود..تایید میشه ب زودی ا ...

قربونت عزیزدل🤩

بله تایید شده مینویسه تایید اولیه توی گوگل بزن سایت گلستان فرهنگیان بعدش نوشته کارشناسی پیوسته باید ...

تعهد محضری و حکم و مجوز رو که آپلود نکردین؟

آزمایش دادین یا صبر کنیم خودشون بگن

قربونت عزیزدل🤩

عزیزم مرسی خیلی کمکم کردی 

فقط یه سوال فردا آخرین روز ثبت نام غیر حضوری هست من امروز مدارکم سلام کاما کردم 

شما میگین دو روز طول میکشه تا تایید شه خب این مشکلی پیش نمیاد؟ بعد مهلتش هم میتونم وارد سایت شم پرینت بگیرم؟

تعهد محضری و حکم و مجوز رو که آپلود نکردین؟ آزمایش دادین یا صبر کنیم خودشون بگن

نه اونارو هیچی نزاشتم آزمایش هم بله منتظرم خود دانشگاه بگه