2777
2789
عنوان

با سه تا بچه کوچیک چگونه به اعصابم مسلط بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 80 پست
همه میگن تو مریض نیستی این بچه ها همه رو مریض میکنن تقصیر تو نیس ولی من میگم من بدنیا آوردمشون ...

تو خونه اهنگ بذار عادتشون بده به رقص بازی کردن

بعضیا هستن۴قلو دارن   اینستا میبینم همش با رقص اهنگ سر گرمن

واااااااااااااای.... قند تو دلم آب شد 🙈😍😍😍🥰🥰

هم برای اسی، هم اون کاربری که 3 تا بچه داره 

واقعا اون ترکیب بچه های اسی، ترکیب مورد علاقه و آرزوی منه، فقط با این تفاوت که یکیش دختر باشه 🙈😍

اسی جونم خدا قوووتتتت... احتمالا خیلی اذیتی که اینجوری تاپیک گذاشتی، ولی بخدا بچه نعمته، خیلیا تو حسرت تو هستن الان. 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بی خیال باشی من ماشالله چهار تا دارم 

انگار خواهر پسرهای بزرگم هستم

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

ببین میتونی هفته ای یکبار خانه بازی بفرستین بچه ها رو ...یک روز در هفته رو به خودتون اختصاصی بدید ...مثلا جمعه ها ک همسرتون هم خونه است ..‌با بچه ها و پدر همگی رو بفرستید بیرون ...مثلا خونه مادرشوهر یا حانه بازی ...کلا اون روز برای خودت باشه ..درکنارش روانپزشک هم برو کمکت میکنه ...من میرم بهم دارو داده تا تحملم بیشتر بشع ‌‌..‌کامل شرایط خوب نمیشه ولی بازم بهتر میشه

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
فکر کن از صبح میاد خونمون تا ۱۲ شب همش رو سرو کول ما میچرخه 🤦‍♀️ یه دیقه هم نمیشینه خیلی هم لجبازه& ...

عزیزمممم 😄😄🥰

چند سالشه؟ 

همه به من میگن چرا یه بچه داری هرچی میگم من اعصاب ندارم نمی فهن به خدا الان روزی چند تا قرص میخورم د ...

کار برام سخت نیس بخدا

درسته خیلی ریخت و پاش میکنن خونه رو بهم میریزن

ولی وقتی ظرف میشورم کارهای خونه رو میکنم روحیم و اعصابم بهتر میشه اصلا هم با کارهای خونه خسته نمیشم و بی خوابی هم ندارم 

فقط مشکلم اینه بچه ها خیلی اذیتم میکنن خیلی باهم دعوا میکنن وقتی میزنمشون خیلی عذاب وجدان میگیرم یا وقتی سرشون داد میزنم

میگم خدایا من همون مادری هستم که آرزوشو داشتم چرا اینجوری شدم

۵ سالشه پیش میره امسال خدا رو شکر🤲🫠

😄😄❤️

اون عاشق شماهاس، باور کن 😍 

تو خونه ما همه انقد تو کف بچه ان، که هم مامانم و هم بابام هفته ای چند روز میرن مراکز خیریه و کمک میکنن بهشون تو زمینه های مختلف 

واااااااااااااای.... قند تو دلم آب شد 🙈😍😍😍🥰🥰 هم برای اسی، هم اون کاربری که 3 تا بچه داره  ...

یه هماهنگی کن با اسی برو کمکش خیر میبینی از دنیا و اخرت🤣🤣

باور کن منم قبل اینکه خواهر زادم دنیا بیاد عااااااشق بچه ها بودم ینی یچیز میگم یچیز میشنوی هااا کلا معروف بودم تو خاندانمون به بچه دوستی !

ولی ولیییی نمیدونم چی بگم دیگه... 😬

الان بچه بیاد سمتم جیغ میزنم فرار میکنم🤣🤣🤣

باورت نمیشه گاهی دلم میخواد از دستش سر به بیابون بزارم🤦‍♀️

خواستگارم بیاد واسم میگم نباید بچه دار شیم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
😄😄❤️ اون عاشق شماهاس، باور کن 😍  تو خونه ما همه انقد تو کف بچه ان، که هم مامانم و هم بابام ...

ماشالله مشخصه دل مهربونی دارید هم اعصاب قوی خدا بهتون خیر و برکت بده

یه هماهنگی کن با اسی برو کمکش خیر میبینی از دنیا و اخرت🤣🤣 باور کن منم قبل اینکه خواهر زادم دنی ...

عهههه... در این حد یعنی 😄😄❤️

عزیزممممممم ❤️

آره خب واقعا انرژی زیادی میخواد

عهههه... در این حد یعنی 😄😄❤️ عزیزممممممم ❤️ آره خب واقعا انرژی زیادی میخواد

من واقعا اعصابشو ندارم وگرنه طبیعت بچه ها همینه دنبال بازیگوشی هستن و انرژیشون زیاده 

دیروز مامانم دعواش کرد گفت یخورده بشین استراحت کن بچه خسته شدیااا یهو زد زیر گریه گفت من بشینم چیکار کنم اخه ؟حوصلم سرررر میرههه😅😅😅🤦‍♀️

کار برام سخت نیس بخدا درسته خیلی ریخت و پاش میکنن خونه رو بهم میریزن ولی وقتی ظرف میشورم کارهای خو ...

کاش پس همسرت یا حتی پرستار چند ساعت بچه ها رو نگه داره شما استراحت کنی یا کاری که دوست داری رو انجام بدی پیاده روی کنی به اصطلاح ریکاوری کنی یه انرژی پیدا کنی دوباره بیای به زندگیت برسی شما خسته شدی و فقط استراحت لازم داری شما همون مامانی هستی که بودی و عاشق بچه بودی