2777
2789
عنوان

با سه تا بچه کوچیک چگونه به اعصابم مسلط بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اعصاب چیه میخوری ،

بجاش  مراجعه پیش روانشناس کودک یا کتاب مربوط ب کودک بخونی  ک بتونی  رفتار بچه هارو درک کنی  ک بدونی چه رفتاری باید داشته باشی،

مدیریت کنی بتونی بیریشون بیرون یا بازی کنی انرژیشون بیاد پایین ک استراحت کنی 

ب این فک کن الان بچه ن شیرینی دارن 

مهمونتن 

نه دوقلو هستن

واقعا سخته بچه داری. 

ولی بابتش خدا رو هزار بار شکر کن بخاطر فرشته های سالمی که خدا بهت داده

سوره نصر نمیدونم عصر. میگفتن صبر و زیاد میکنه

اگه تو عصبی باشی بچهات عصبی میشن

برو قرص اهن بگیر بخور خیلی خوبه مثلا غروب ها بچها ببر پارک بازی کنن هم حال خودت خوب میشه هم بچها

اگه خودت به فکر خودت نباشی هیچ کس بع فکرت نیست

الان خواهرم با۳۰سال سن کلی درد و مریضی اومده سراغش

چون هیچ جا نمیرفت همش تو خونه پای بچه داری  ایقد پسرش فضول  هم خودش عصبی هم پسرش 

کم خونی و فقر آهن که دارم و به تازگی در حال درمانم. اما خواهر اینا یه بلایی به سرت میارن که آدم سال ...

همه میگن تو مریض نیستی این بچه ها همه رو مریض میکنن تقصیر تو نیس

ولی من میگم من بدنیا آوردمشون مسئولیتش با منه که شاد باشن نه که اعصاب بشن

حق داری والا من حوصله یدونه بچه خواهرمو ندارم یه کاری به سرمون اورده چشمم از بچه ترسیده دلم نمیخواد ...

مگه چیمار میکنه؟ 

میشه بگین؟ 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

مگه چیمار میکنه؟  میشه بگین؟

فکر کن از صبح میاد خونمون تا ۱۲ شب همش رو سرو کول ما میچرخه 🤦‍♀️ یه دیقه هم نمیشینه خیلی هم لجبازه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

همه به من میگن چرا یه بچه داری هرچی میگم من اعصاب ندارم نمی فهن به خدا الان روزی چند تا قرص میخورم دائم سر درد دارم کاش اینجا بودن حرفای شما رو میخوندن . واقعا اعصاب از پول و هر چیزی برای مادر مهم تر درک می کنم شما چی میگید . کاش یه نفر به شماتوی کارهای خونه کمک می‌کرد اگر توانایی مالی دارید یکی هفته ای چند روز بیاد حداقل کارهای خونه رو انجام بده شاید اینجوری شما حالتون بهتر بشه