2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 35 پست
طبق سونو پیش برو من دوماه بعد آخرین پریودم بی بیم مثبت شد شاید لقاح دیر انجام شده پنج هفته هم ک چی ...

آخه خود دکتر سونو منو ترسوند گفت اگ حساب کردی 8 هفته هستی پس رشد نکرده و نمیمونه الانم لک بینی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف دختر خوب چرا گریه میکنی؟یه کیسه بوده در این حد .ایشالا دفعه ی بعد ...من خودم سقط داشتم فک میک ...

دکتر رفتم قرص و آمپول داد گفت 2 هفته دیگ سونو بده اگه بخاد رشد کنه میکنه دعا کنید برام.. نمیخام طوریش بشه🥺

ممکنه لقاح دیر شده باشه  مثلا  شما روز ۱۴ بعد پریودت حامله شده باشی که الان میشی شش هفته

منم همین فکرو میکنم چون تاریخ تخمک گذاریم 15 تا 20 روز بعد اولین روز قاعدگی ولی دکتر سونو منو ترسوند و همین لک بینی ک دارم نگرانم کرده

آخه خود دکتر سونو منو ترسوند گفت اگ حساب کردی 8 هفته هستی پس رشد نکرده و نمیمونه الانم لک بینی دارم& ...

تنها راه فهمیدنش اینکه صبر کنیو هیچکاری نکنی دوسه هفته صبر کن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
دکترم همینو گفت و آمپول شیاف داد گفت دو هفته دیگ سونو بده اگه بخاد رشد کنه میکنه... توروخدا برام دعا ...

انشالله که همه چیز به خوبی پیش میره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خون ریزیم زیاد نیس در حد لک بینیه🥺

انشاالله بارداری و اشتباه کردی هفته هاتو

من برای بارداری خودم فکر میکردم ۸ هفته است رفتم سونو گفت ۱۸ هفته ۶ روز🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر