2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدین😭

447 بازدید | 35 پست

سلام خیلی ممنون میشم جواب بدید بشدت نگرانم من ی جای دور افتادم دکتر خوبی نزدیکم نیس🥺❤️

من طبق روزاول آخرین پریود باید الان 8 هفتم باشه سونو رفتم گفت 5 هفتته و قلبش تشکیل نشده اندازه ساک حاملگی 8 میلی متره  و گفت اگه میگی 8 هفته هستی پس بچه نمیمونه💔

درست گفته یا این طبیعیه؟؟ خونریزی دارم

احتمالا لقاحت دیر انجام شده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف دختر خوب چرا گریه میکنی؟یه کیسه بوده در این حد .ایشالا دفعه ی بعد ...من خودم سقط داشتم فک میکردم آخر دنیاست..الان بچه ی دوم رو باردارم خداروشکر.بسپر به خدا و برای اقدام بعدی تحت نظر باش ..

اگر خونریزی داری پس نمیمونه بارداری پوچ قلب تشکیل نمیشه من زیاد اینجوری میشم خودت ناراحت نکن انشاالله خدا یه بچه خوب و سالم و صالح قسمتت میکنه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

به منم گفتن قلب تشکیل نشده باید بندازی ولی من تا هفته دوازده محل ندادم و تو هفته دوازده رفتم سونو قلبش عین ساعت میزد ماشالله

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

یک هفته دیگه دوباره برو سونو

اگر بازم همینو گفت سقط کن

انشالله که اینطوری نیست

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران