2777
2789
بیین عزیزم جراحی کنی دیگه نمیتونی چهارزانو بشینی هر ۱۵ سال باید عوض کنی.  تازه. دکتر گفته خوب ن ...

ببخشيدا دكترت خيلي بي سواد بوده

دكتر درست حسابي برو

هرچي ديرتر عمل بشه عوارضش بيشتره

ميزه اون يكي پاتو هم داغون ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاي قشنگم خواهشا خواهشا عمل نكنيد عمل اخرين راه دكتر حق وردي نژاد درمان ميكنه محلولاش اكسيژن رسانه لنگشو دردم كاملا برطرف شده پولتونوحروم دكترانكنيد ازخداشونع يه بدبخت مث ما راستشون بياد عمل كنه

منو دکترشاهچراغی بدون تعویض مفصل عمل کرد گفت فقط ماهیچه رو ازاد میکنم ولی یه پام کوتاه شد و یه پام ک ...

برا من عمل multiple driling انجام دادن اومدن حفره ایجاد کردن که خونرسانیش بهتر بشه

کاربری فاطمه و مهسا🤗
تقریبا دوساله عمل کردم میتونم راه برم ولی شغلم جوریه که خیلی سرپا هستم و بعد شیفتام گاهی لنگ میزنم

من خیلی اذیتم واقعا بچه کوچک هم دارم نمیتونم خم و راست بشم و راه رفتنم با لنگ هست و توچشم 😔میترسم از تعویض مفصل و بی نتیجه باشه 

من خیلی اذیتم واقعا بچه کوچک هم دارم نمیتونم خم و راست بشم و راه رفتنم با لنگ هست و توچشم 😔میترسم ا ...

شماهم قرص چاقی خورده بودی؟

منم راه رفتنم به سختی و با لنگ بود اول فیزیوتراپی رفتم و لیزر پرتوان و مگنت بعد این عمله رو کردم من پرستارم خیلی کارم سنگینه یماه پیش دوباره لنگ میزدم بعد شیفتا. رفتم فیزیوتراپی الان خوبم

کاربری فاطمه و مهسا🤗
والا دکتر شاهچراغی توی ایران معروف بود ولی شانس من خوب نبود برام

به منم گفتن برو شاهچراغی

این دکتر که رفتم زیادم معروف نبود گفت تعویض مفصل خیلی زوده برات

کاربری فاطمه و مهسا🤗