2777
2789
شماهم قرص چاقی خورده بودی؟منم راه رفتنم به سختی و با لنگ بود اول فیزیوتراپی رفتم و لیزر پرتوان و مگن ...

نه من بیماری خونی دارم اون باعث شده ...من سه ماه فیزیوتراپی بعد عمل رفتم بازم جواب نداد

به منم گفتن برو شاهچراغیاین دکتر که رفتم زیادم معروف نبود گفت تعویض مفصل خیلی زوده برات

اسمشو بهم میگید ...من الان ده ساله درگیرم با این وضع دیگه دوست دارم به خاطر بچم زودتر خوب بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کار نکردم خونه نشینم گفتن تعویض؟مفصل کتم پام کوتاه شده. زانوم کج شده

ای وای 

میرفتی فیزیوتراپی لیزر پرتوان مگنت اینارو امتحان میکردی 

نه من تعویض مفصل نکردم یه عمل دیگه کردم که خونرسانی پام اوکی بشه الان مشکلی ندارم فقط وقتی خیلی سرپا وایسم بعدش لنگ میزنم

کاربری فاطمه و مهسا🤗

برو پیش این دکتری که من رفتم من اصلا نمیتونستم راه برم خداخیرش بده الان دوساله عمل کردم خوبم

اگه خودش نتونه کاری کنه ارجاعت میده به یه پزشک دیگه ادم پولکی هم نیس اصلا

کاربری فاطمه و مهسا🤗
یزد دکتر سعیدی نصب

سلام عزیزم ببخشیدچندتاسوال دارم ازتون 

شماعمل دریلینگ انجام دادین؟بعدازعملم دردداشتین؟

بعدش عکس یاام آر آی گرفتین ک نشون بده پیشرفت کرده یامتوقف شده؟

من همسرم ۵۰روزه عمل کرده درداستخوان باسن داره اونم یه دردی میگه انگارقلنج کرده وخشک شده باسنم ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم ببخشیدچندتاسوال دارم ازتون شماعمل دریلینگ انجام دادین؟بعدازعملم دردداشتین؟بعدش عکس یاام آ ...

بله مولتیپل دریلینگ تاچندروز بعد عمل درد داشتم

ام ار ای گرفتم دکتر گفت فعلا خوبه 

کاربری فاطمه و مهسا🤗