2777
2789

سلام بچه ها

من عاشق زبانم 9ترمم زبان خوندم الآن بخاطر دانشگاه و نداشتن وقت نمیتونم کلاس زبان برم دلم میخواد تو خونه بخونم چون علاقه دارم سریع متوجه میشم 

شما دوره ای تهیه کردین باهاش زبان بخونید؟میخوام در حدی شه که امتحان دیپلم زبان بدم بعدش مدرکمم بگیرم 

کتاب تاچستون یا امریکن انگلیش فایل بخونم؟آموزش مجازیشو بخرم یعنی

می آید هر آنچه باید 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی علاقه دارم بهش سریع هم میفهمم مجازی بخونم بعد میشه امتحان بدم مدرک دیپلمش رو بگیرم؟  

برا امتحان و دیپلم اینا خبر ندارم

ولی کتاب امریکن یکی از بهترین کتاب هاست اگه بتونی بخونیش

کاربری برای دو نفره...
میتونی از این دوره هاشرکت کنی که استاد درسو میفرسته و پشتیبانی داره مجازی اگه خواستی برات آیدی است ...

سلام میشه منو راهنمایی کنید ..این دوره ها کتابم داره یافقط مجازیه..استاد جلسه ای چند میگیره؟و بقیه جزییاتش

سلام میشه منو راهنمایی کنید ..این دوره ها کتابم داره یافقط مجازیه..استاد جلسه ای چند میگیره؟و بقیه ج ...

سلام اره کتاب هم داره آنلاینه

خب من نمی دونم سطح شما چیه

شهریه هاش متفا وته

اگه می خوای درخواست دوستی بدم آید استاد بدم  بپرسی

مرسی عزیز  ممنون از راهنماییت  کنکوری هستی؟ همچنین♥ منم دلم میخواد دوباره کنکور بدم ترا ...

فدات 

بله دهم هستم ، والا برای زبان فیلم و آهنگ میتونه خیلی تاثیر گذار باشه ، و اینکه گرامر هارو خوب باید یاد بگیری ، به قول یه نفر که می‌گفت زبان فراره حداقل روزی چن تا لغت جدید بخون ، فیلم ببین و پادکست گوش بده خیلی کمک میکنه بهت

کاربری برای دو نفره...
سلام اره کتاب هم داره آنلاینه خب من نمی دونم سطح شما چیه شهریه هاش متفا وته اگه می خوای درخواست د ...

باشه.البته اگه خودت یکم بیشتر راهنمایی کنی خیلی ممنونت میشم .کلاس زبان که فقط یک دوره رفتم ۲۰ سال پیش بقیشم که در حد مورد نیاز تحصیلات مدرسه و دانشگاه بوده که اونم بعد فارق تحصیلی بوسیدم گزاشتم کنار

فدات  بله دهم هستم ، والا برای زبان فیلم و آهنگ میتونه خیلی تاثیر گذار باشه ، و اینکه گرامر ها ...

خیلی ممنون عزیز زبان بله یکم راه بیفتم.فیلم.و آهنگ.میبینم.اونو.دوست دارم عالیم.توش

منظورم کنکور تجربی بود خیلی دوست دارم شرکت کنم 

می آید هر آنچه باید 🌱