2777
2789

پارسال تقریباً همین موقع ها روز ۲۴ مهر ماه ، روز تولدم

بدترین دعوای زندگیمو با خواهر شوهر کردم. خیلی حس بدیه ک بهترین روزت بشه بدترین خاطره برات نه؟؟

یهویی یادم افتاد به این قضیه حالم گرفته شد 🥺

الان یکسال گذشته و هنوزم باهاش ارتباط ندارم نه خودم نه همسرم... 

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر برات مهمه اون ادم بیخیال بابا... 

من تاریخ تولدمم برام مهم نیست 🤗 هرکی هر روزی خوشه اون روز تولدشه.  

تولدت مبارک عزیزم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

دوستم بهتر نیست که تولد امسالت رو با یاد آوری اون خاطره افتضاح خراب نکنی وتلخ نکنی؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
عزیزم چ سخت منم خواهرشوهرم واقعا مشکلات ناراحت کننده ای واسم پیش آورد دوست داشتی علت دعواتون رو بگو& ...

الهی بگردم می‌دونم چقدر سخته

علت هم این بودش که توی زندگیم دخالت می‌کرد برای هر چیزی صبرمو تموم کرده بود

چقدر برات مهمه اون ادم بیخیال بابا...  من تاریخ تولدمم برام مهم نیست 🤗 هرکی هر روزی خوشه اون ...

مهم نیست برام فقط وقتی به اون روز نزدیک تر میشم بیشتر حرصم میگیره . ک چرا برای ی آدم بیخود روز خوبمو خراب کردم

ممنون دورت بگردم⁦❤️⁩

الهی بگردم می‌دونم چقدر سخته علت هم این بودش که توی زندگیم دخالت می‌کرد برای هر چیزی صبرمو تموم کرد ...

نگران نباش کارما خودش می‌دونه چیکار کنه باهاشون تو با روز ب روز خوشبخت شدنت به خودت کمک کن تا حرصش بگیره