2777
2789
عنوان

خانومای شاسی بلند سوار بیاین لطفا

4109 بازدید | 49 پست

خانوما من ماشین اسپرت داشتم 

همسرم برام شاسی بلند خریده

هرچند گاهی شاسی بلند همسرم رو سوار میشم کنار خودش ولی خب قبول کنید تنهایی سوار شدن و داخل شهر چرخیدن واقعا فرق داره

الان خیلی میترسم سرم گیج میره و استرس میگیرم هی میترسم بمالم سر پیچ ها و و یا موقع رد شدن از کنار فلکه ها و کنار جدول ها و یا اصلا پیچیدن از کنار چیزی و پیچیدن داخل کوچه ها

شما چقدر دور ور می‌دارید موقع پیچیدن تو کوچه؟؟ اصلا چکار میکنید که نترسید و فاصله ها چجوری دستتون اومده؟؟

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

اولشه بعدا دستت راه میافته

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولاشه عادت میکنی من خودم رانندگی با ماشین شاسی رو خیلی بیشتر دوست دارم و راحت ترم باهاش ،شما هم اوایله عادت میکنی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ابعادش خیلی فرق داره با قبلی شما سختت نبود؟

نه ماشین قبلی من ۲۰۶ بود ولی اینو که سوار شدم هیچ فرقی نداشت برام ، با چشمات اندازه بزن دیگه فرقی نداره مگه وقتی میخوای جایی دور بزنی کناره هاتو نگاه نمیکنی ؟ اینم همونه فرقی نداره نگاه کن کنار ماشینو ببین نخوره به جایی، برا دور گرفتن هم کلا همیشه دور گشاد بگیر 

ینی اندازه خاصی وجود نداره سر پیچ ها؟

ببخشید تبریزی هستی؟ منم مشگین شهری هستم از استان اردبیل

من دوتا تابلو فرش دارم میخوام بفروشم ولی هیچ شماره یا ادرسی از بازار فرش فروشی ندارم میتونی بهم کمک کنی تا بتونم بفروشمشون

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍
ببخشید تبریزی هستی؟ منم مشگین شهری هستم از استان اردبیل من دوتا تابلو فرش دارم میخوام بفروشم ولی هی ...

سلام بزارید دیوار یا از اینستاگرام پیدا کنید هشتک سرچ کنید براتون میاره

سلام بزارید دیوار یا از اینستاگرام پیدا کنید هشتک سرچ کنید براتون میاره

باشه ممنونم

تورا میخواهم برای تمام عمرم❤️😍🧿😋😋🥰💋😘😘😍😍❤️🖇 عشق دوست داشتنیه من❤️🧿navidim🧿❤️ خدایا خودت حافظ و نگهدار عشقم همه کسم باش امین🤲🌍

خانومی اون تاپیکتو قفل کرده بودی گفتم اینجا بگم

منم تبریزی ام

میدونی اینجور گردنبند ها خیلیییی خاصن از اونجایی  ک ارتفاع بلندی تری دارن حدسم اینه تا زیر سینه میاد

خیلی خاص و با ارزشه

اینجور جواهر هارو یادت باشه به هیچچچچ عنوان با لباس شلوغ یا گشاد نپوش

مثلا توی عروسی یه ماکسی مشکی جذب با این گردنبند🤩

خانومی اون تاپیکتو قفل کرده بودی گفتم اینجا بگم منم تبریزی ام میدونی اینجور گردنبند ها خیلیییی خاص ...

درسته حق با شماست

چشم ممنونم حتما با همین لباس می‌پوشم بیشتر هم زیبایی خودش رو نشون میده

یاشیاسن همشهری،❤️

ینی اندازه خاصی وجود نداره سر پیچ ها؟

باید اول خودت به سرپیچ ها برسی بعد فرمانو بپیچی یا نمی‌خوای جایی نخوره باید اول خودت برسی 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...