2777
2789
عنوان

خانم هاي مشهدي بيان يه لحظه

203 بازدید | 20 پست

من اوايل آبان ميخوام بيام مشهد لباس گرم بيارم يا هوا گرمه راهنمايي كنيد ممنون ميشم❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني پالتو و كاپشن وردارم؟؟

دیروز که خیلللی سرد بود در حد کاپشن امروز باز گرم تره ولی هنوزم سرده هواشناسی و بزن تا ده روز بعد پیش بینی داره فک کنم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
دیروز که خیلللی سرد بود در حد کاپشن امروز باز گرم تره ولی هنوزم سرده هواشناسی و بزن تا ده روز بعد پی ...

ما ده روز پیش اومدیم چقدر پالتو کاپشن برداشتیم اینقدر گرم بود داشتیم خفه می‌شدیم 

آبان و آذر معمولا مشهد سرده زمستون میشه😬😬😬بعدش زمستون تازه پاییز میشه گاهی هم مثل بهار میشه 😂😂😂😂😂

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ما ده روز پیش اومدیم چقدر پالتو کاپشن برداشتیم اینقدر گرم بود داشتیم خفه می‌شدیم 

از دیروز خیلی سرد شده

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

نه عزیزم دو روز پیش بارون اومدش چند ساعت از دیروزم هوا ابریه دیشب که واقعااا سرد بود 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸