2777
2789
عنوان

دلشوره دارم چیکار کنم

251 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان ظهر باشوهرم بحثم شد بهم گف خفه شو بابا یا گمشو بابا بهم برخورد گفتم چرا انقد بددهنی توهین میکنی بحثمون شد گفتم خدافس قطع کردم زنگ زد دو بار بهم جواب نداد بعد اس داد ک ب جون عزیزترین کسم سر حرکت امروزت ی کاری میکنم یادت نره بهت اخرین بار گفتم گوشیتو جواب بده منم چیزی نگفتم چند دقیقه بعد گفتم بهت گفتم وقتی عصبیم صحبت نکنیم باهم احتیاج داری بابت رفتارت فکر کنی بعد چیزی نگفت اخر شب اس ام اس دادم جواب نداد  بعد ی ساعت بعدش زنگ زدم مشغول کرد چن دقیقه بعدش زنگ زدم جواب نداد اس دادم جواب نداد خیلی نگران شدم اصن بهم ریختم موندم فردا واسش داستان درست کنم بفهمه دیشب چقدر نگرانم کرده یا ن  بهم توهین کرده الان طلبکاره ک چرا گوشیتو جواب ندادی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فک کنم گوشیشو سایلنت کرده خیلی بهش زنگ زدم ب خواهر شوهرمم زنگ‌زدم جواب نداد حالم بد شد همه جا رفت ذهنم من ب خودم گفتم درسته جروبحثمون شده اما دلیل نمیشه شببخیر نگیم ازش نپرسم رسیدی یان هردوتامونم مریض شدیم ویروس گرفتیم گفتم رفتار خوبی کنم یکم خجالت بکشه  خودش دوشب تو ی هفته فکر کنم بهم گفت حوصلتو ندارم زنگ نزن بعد قطع کرد منم زنگ زدم‌جواب نداد اونوقت الان توهین میکنه توقع داره وایسم گوش بدم منم جواب میدادم چیزای بدی بهم میگفتیم اما خیلی داره بددهنی میکنه بهم بعدم پشیمون میشه ها  اما کارش اعصابشو ضعیف کرده من واقعن کم اوردم 

دلشوره نداره  خب زنگ زده شما جواب ندادی اونم تلافی کرده

اخه من دو بار جواب ندادم اون حتی ی اس نداده بمن ک‌رسیدم شببخیر انگار گوشیشو سایلنت کرده خوابیده این حق من نیس واقعن من اگ جواب ندادم چون توهین کرده بود نمیخواستم اون لحظه حرف بزنم  از ی طرفم میگن ناز مرد نکشید قهر کرد ولش کنید تا خودش بیاد از ی طرف میگم فردا براش داستان درست کنم بفهمه کارش بد بوده از ی طرفم میگم هیچ کاری نکنم اونم زنگ زد منم جواب ندم

عصبانی بوده ی چیزی گفته دمنوش گل گاو زبون بخور بگیر بخاب

از ی طرف بغض دارم  از ی طرف میگم فردا اعصابشو سر حرکت امشبش بهم بریزم من زنشم اخه ادم مگه با زنش میجنگه