2777
2789
عنوان

الان تو بیمارستانم یه سری مریض دیدم یه سوالی برام پیش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 47 پست
من فقط میگم اون شخصیت که اینا داشتن و اون همه خاطره الان کجاست انگار از بین رفته همش

هیچ وقت ازبین نمیره خیالت راحت یه روز بابت تک تکشون باید جواب پس بدیم

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
مغز فقط یه عضوه ،روح ورای چیزیه که بتونی درک کنی ،دستت قطع بشه میری اون دنیا؟ ن پس مغزت هم مشکلی پید ...

خب دستت قطع بشه به این روز نمیوفتی خاطراتت و شخصیتت هستش ولی مغزت بره خاطره و شخصیتت رفته ولی نمیدونم میری اون دنیا یا نه خلاصه این بندگان خدا انگار شخصیتشون از بین رفته کامل 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دنیا روح مهمه چیزی ک توی جسمته 

متاسفانه این افراد زنده هستن ینی روح توی جسمشونه فقط اختیار کاریو ندارن

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
خب اون آنتنه کجا پا برجاست؟ اون دنیا؟ یعنی روح اینا رفته اون دنیا الان؟

سرجاشه همون جایی که اول بوده!

فکر کنم حرف شما اینه که اگه شخصیت ما و اعمال و رفتارمون به مغز وابسته است پس با از بین رفتن بافت مغز ما کلا از بین میریم و چیزی به اسم روح وجود نداره(فکری که خودم میکردم) 

حالا این نظریه میگه که نه!روح ما جدا از مغزه و ما فقط بازتاب یا اینه ای از اون هستیم و با از بین رفتن این اینه یا ترک خوردن و کدر شدنش همچنان روح سرجاشه!

یونگ هم تو مصاحبه تولد هفتاد یا هشتاد سالگیش وقتی ازش قول مصاحبه روز تولد نود سالگیشو میگیرن به نویسنده مصاحبه میگه ده سال دیگه باید با سایه من تو سرزمین مردگان(هادس) صحبت کنین!

خلاصه که یک کوفتی هست خواهر جان ولی تا زمانی که خودمون نریم(دور از جون بعد از 220 سال)نمیدونیم چیه!

سکته مغزی کردن دلیل نمیشه خاطرات و شخصیتشون پاک شده باشه

فقط عصب بدنشون دچار مشکل میشه چون همه عملکرد انسان با مغزشه دیگ مغز فلج شه همه اعضا از کار میفتن:/

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
درست میشن به مرور .زمان میبره ولی برمیگردن.و یادشون نمیاد حتا بیمارستان بودن و کی کنارشون بوده فقط ...

آره بعضیا خوب میشن ولی بعضیا هم خوب نمیشن مثلا یکی اینجا هست دو بار پشت سر هم سکته کرده بنده خدا چقدرم جوون و خوشگله ولی اصلا انگار تو این دنیا نیس یعنی چشماشم بازه ها ولی معلوم نیس کجا سیر میکنه دخترش میگه ۷۰ درصد مغزش از کار افتاده دیگه درست نمیشه:(

خب دستت قطع بشه به این روز نمیوفتی خاطراتت و شخصیتت هستش ولی مغزت بره خاطره و شخصیتت رفته ولی نمیدون ...

حالا شما فکر کن رفته

شما کدوم قسمتی ک راحت میتونی باافراد دچار سکته  مغزی اینقدر نزدیک باشی ،

اغلب این افراد داخل ای سی یو هستند؟

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
سکته مغزی کردن دلیل نمیشه خاطرات و شخصیتشون پاک شده باشه فقط عصب بدنشون دچار مشکل میشه چون همه عملک ...

اینا یه چیزی ورای فلج شدن هستن اصلا اینجا نیستن انگار میگم تو انگشتتو ببر جلو چشمشون انگار نه انگار اصلا نگاهشم نمیکنن صد بارم اسمشون صدا بزن اصلا نگات نمیکنن 

اینا یه چیزی ورای فلج شدن هستن اصلا اینجا نیستن انگار میگم تو انگشتتو ببر جلو چشمشون انگار نه انگار ...

الله و اعلم نمیدونم واقعیتش 

شاید جسمن هستن اما روحشون اینجا نیست 

انشااالله خداشفاشون بده

حالا شما فکر کن رفته شما کدوم قسمتی ک راحت میتونی باافراد دچار سکته  مغزی اینقدر نزدیک باشی ، ...

من تو بخشم هستنشون بعد اینا رو حتی میبرن خونه نگهمیدارن الان تخت کناری ما رو میگن دو ساله تو خونه نگه میدارن حالا اگه یه طوریشون بشه یه سر بیمارستانم میارن ولی سوال من چیز دیگری بود

خب وقتی یه مغز از بین میره اون شخصیت هم از بین میره پس وقتی مردیمم مغزمون از بین رفته پس شخصیتمونم ا ...

نه مغز چه ربطی به روح داره. من یه مستند میدیدم میگف سکته مغزیها یه درصدشون مثلا کامل کامل متوجه میشن ولی چون مغزشون آسیب دیده نمیتونن حتی دستشون رو تکون بدن یا پک بزنن که بفهمی متوجه هستن