2777
2789
عنوان

الان تو بیمارستانم یه سری مریض دیدم یه سوالی برام پیش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 47 پست
خب اون آنتنه کجا پا برجاست؟ اون دنیا؟ یعنی روح اینا رفته اون دنیا الان؟

الان فک کن تو رو بیهوش کردن توان هیچکاری نداری یعنی روحت رفته اون دنیا؟؟ اصلا این سوالی که میپرسی سوال درستی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فک کن تو رو بیهوش کردن توان هیچکاری نداری یعنی روحت رفته اون دنیا؟؟ اصلا این سوالی که میپرسی سو ...

آره منم میگم روحشون هنوز اینجاست چون زنده هستن ولی کل شخصیتشون انگار از بین رفته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
پس چرا اینا تا مغزشون رفت همه چیشونم رفته یعنی تا مردن باز یادشون میاد؟

مغز فقط یه عضوه ،روح ورای چیزیه که بتونی درک کنی ،دستت قطع بشه میری اون دنیا؟ ن پس مغزت هم مشکلی پیدا کنه روحت همینجاس

ولی بهشون نمیاد اصلا یادشونم باشه که کی بودن یا اصلا این دنیا کجاست که اینا توشن باید از نزدیک ببینی ...

چیزی که وجود داره روحه .تو تجربه های نزدیک به مرگ طرف تو کما بوده بدون هیچ حرکتی و به قول شما شخصیتی ولی همه چیز رو با روحش میدیده میشنیده و حتی بهتر و بیشتر 

شخصیتش هم همراهش بوده 

تو کتاب شازده کوچولو میگه این جسم سنگینه نمیتونم باهاش پرواز کنم وقتی هم روحمون و اعمالمون میخواد بره پیش خدا جسم سنگینه مال زمینه جا میزاره

ضمنن الان روح این ادما سرگردانه و از همه مهم تر بدنشون از کار افتاده چ ربطی به شخصیت داره🤔🫥

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
اصلا قابل مقایسه با مرگ نبود ،،اصلا ،،

من فقط میگم اون شخصیت که اینا داشتن و اون همه خاطره الان کجاست انگار از بین رفته همش

چیزی که وجود داره روحه .تو تجربه های نزدیک به مرگ طرف تو کما بوده بدون هیچ حرکتی و به قول شما شخصیتی ...

یعنی روحشون الان از بدنشون اومده بیرون؟ و همه چیزو میبینه و یادشه؟ پس چرا زنده هستن اگه روحشون بیرونه:/

من فقط میگم اون شخصیت که اینا داشتن و اون همه خاطره الان کجاست انگار از بین رفته همش

هست فقط به تو نمیتونن نشون بدن .

جسمشون خراب شده روحشون که سالمه .

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
یعنی روحشون الان از بدنشون اومده بیرون؟ و همه چیزو میبینه و یادشه؟ پس چرا زنده هستن اگه روحشون بیرون ...

اگه نزدیک به مرگ باشن یا هوشیاریشون پایین باشه اره روحشون معلقه و میبینه 

اما اگه زنده اند فقط جسمشون سالم نیست خب هیچی دیگه 

روحشون سالمه و بعد که مردن همه چی رو یادشونه

خب وقتی یه مغز از بین میره اون شخصیت هم از بین میره پس وقتی مردیمم مغزمون از بین رفته پس شخصیتمونم ا ...

درست میشن به مرور .زمان میبره ولی برمیگردن.و یادشون نمیاد حتا بیمارستان بودن و کی کنارشون بوده

فقط قبل سکته یادشونه حتا دقیقه قبلش،یادش میاد

کاربر سال۹۷م
من اعتقاد دارم آخه همیشه فکر میکنم آدمای خوب و بد کجا نتیجه کارشون رو میبینن شوهرم مثل شما اعتقاد ند ...

قبلا منم مث شوهرتون فکر میکردم که کارما وجود داره...اما الان متوجه شدم کارما هم وجود نداره....هیچ چیز دلیل هیچی نیست...

تموم میشیم...ب همین سادگی

هیچی اون قسمتی که مربوط به خاطرات بوده از کار افتاده، بعضی اوقات رگ های قلب از کار می افته ،بعضی اوقات کلیه ها کار نمیکنه ،بعضی اوقات مثانه خالی نمیشه ،این فقط یه اشکال جسمانیه ربطی به مرگ نداره