2777
2789
عنوان

خانوما این سرویس آرکوپال چطوره

377 بازدید | 28 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من برای آرکوپالم دنبال یه طرح ساده و شیک بودم نمونه های طلا دار گفتن به مرور میره و ساده همیشه دلنشینه

من نظرم رو این مدله 

پلو خوری و سالادش طرحداره خورشت و دیسش لبش طرح داره

چطوره؟

پ ن: تو نور طرحش بیشتر مشخصه تو دو حالت عکس گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم💕 مادرم میگه خیلی سادس و مخالفه ولی خودم دوسش دارم

ساده همیشه قشنگه. اما طرح دارا به مرور تکراری میشن. من یه سرویس چینی طرح دار دارم یه سرویس آرکوپال ساده. واقعا عشق میکنم وقتی آرکوپالامو نگاه میکنم هنوز بعد ۷ سال تازگی دارن برام

مرسی عزیزم💕 مادرم میگه خیلی سادس و مخالفه ولی خودم دوسش دارم

نه ساده که نیست.

قشنگه .می تونی باز بگردی چیزای بهتر هم ببینی .

بگو مادرجون نظرت برام خیلی مهمه بیا باهم بیشتر بگردین و.

ولی ساده رو بورس تره از مد نمی افته.

لب طلا ها هم قشنگن اونایی ساده  سفیدن لب طلا 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

ممنونم❤️ ۲۹۰۰

چه زیاد.

من دو سال شاید دونیم سال پیش خریدم ۴۵۰ انگار اصحاب کهفیم ما 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

مرسی عزیزه دلممم🥹راستش گرفتمش ولی مامانم گفت خوب نیس  گریم گرفت و از شدت ناراحتی اینجا تاپیک ز ...

نه اتفاقا قشنگه😍😍

عزیزمم، مبارکه با خوشی استفاده کنی

مهم سلیقه خودته 😁

مرسی عزیزه دلممم🥹راستش گرفتمش ولی مامانم گفت خوب نیس  گریم گرفت و از شدت ناراحتی اینجا تاپیک ز ...

مبارکت باشه .

گریه برای چی .

دیگه خانوم شدی ماشالله .

برای این چیزا گریه نمی کنن.

من جای مادرت بودم شاید یکم ازت ناراحت میشدم که حرفمو گوش ندادی .حتما از دلش دربیار و ببوسش .نزاری تو دلش بمونه

ساده همیشه قشنگه. اما طرح دارا به مرور تکراری میشن. من یه سرویس چینی طرح دار دارم یه سرویس آرکوپال س ...

بله منم رو همین فکر گرفتم اینو

بنظر شما ۲۴ نفره خوبه یا ۳۰؟من احتمالا چینی نگیرم