2777
2789
عنوان

امشب با بابام دعوام شد.حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 61 پست

خودتو ناراحت نکن منم تا ۲۲ سالگی اینجور بودم یهو بی خیالم شدن حالا فحش نمیدادن کلی واقعا زندان بود

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخته...من درکت میکنم، حالا سختگیری های پدر منم خیلی زیاد بود ولی پدر شما بدتره....منم آخرش شدم یه دختر بی دست و پا و بی اعتماد به نفس که فقط تونست یه لیسانس بگیره...بعدم تو ۲۲سالگی ازدواج کردم و از اون خونه راحت شدم و خدا نجاتم داد، ولی هیچی از زندگی نفهمیدم....حسرت خیلی چیزا به دلم موند

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
چیکارکنم؟بنظرت کارخودموکنم برم اصفهان؟

حقیمتا من خودن شخصیت ترسویی داشتم از دعوا میترسیدم اینقدر درس خوندم تا تهران قبول شدم تا دانشگاه منو میبردن میاوردن بتو هم‌میگم راه دور نرو خودت پیر میشه همون دانشگاه نزدیک برو 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
علوم کامپیوتر دانشگاه اصفهان چه فایدن وقتی نمیخواد بزاره برم ازیه طرف میگم کارمو بکنم هیچی نمیشه ا ...

از هدفت نگذر دوروز دیگه پشیمون میشی و حسرتش تودلت مبمونه ک اگ میرفتم ب جایی میرسیدم 

چقدر سخته...من درکت میکنم، حالا سختگیری های پدر منم خیلی زیاد بود ولی پدر شما بدتره....منم آخرش شدم ...

کاش پدرمادرا یادبگیرن اون‌بچه ای که ازسر خوشی میارن قراره یه ادم بشه باتصمیمای جدا 

حق ندارن نظرات خودشونو دیکته کنن به بچه

اگ ب پسری هم نگاه کنی این حقته....

تو ی دختر مجردی تو سنی هسی ک بالاخرع جذب جنس مخالف میشی

بابات مریضه پارانوئیدع اگ اینطور ک تو گفتی باشه

توصینه ب بزرگترای فامیل مثل بابابزرگ یا مامانبزرگت بگی راضیش کنه بزاری شهر دور بری 

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
حقیمتا من خودن شخصیت ترسویی داشتم از دعوا میترسیدم اینقدر درس خوندم تا تهران قبول شدم تا دانشگاه منو ...

من نمیترسم ازش

تنهاترسم همینه که چیزیش بشه

دلم میخوادزندگیموتغییربدم دوساله باهمین امیدزندگی کردم وگرنه خیلی وقت پیش خودموراحت میکردم

کاش پدرمادرا یادبگیرن اون‌بچه ای که ازسر خوشی میارن قراره یه ادم بشه باتصمیمای جدا  حق ندارن ن ...

علوم کامپیوتر یه رشته قدیمی هست، اصفهان هم استاداش اذیت میکنن، ریاضیت خوبه؟ ریاضی زیاد داره.

توی رشته های کامپیوتر آی تی راحت تره و بروز تره

نرم افزار از آی تی سخت تره، برا کسی که هوشش زیاد باشه می‌تونه پول ساز بشه.

عزیزم حرفم نیومد درواقع بغض کردم برات...داداشت خواهرت مادرت پشتت نیستن؟؟؟.‌

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بگردمت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چاره ای نیست همین دانشگاهی که میگه رو برو

از هیچی بهتره 

بعد تایم هایی که کلاست تموم میشه تا جایی که میشه بمون همون کتاب خونه  دانشگاه درس بخون

دلم خواست یکی بزنم وسط پای اون فامیل استاد دانشگاهتون مرتیکه خر 🙄

ببین دختر جون ایشون هیچیشون نمیشه

همیشه برااین ک تصمیمات تو رو خنثی کنن میگن قلبش فلانه و میمیره و ... ولی مطمئن باش با دانشگاه رفتن تو قرار نیس اتفاقی براش بیفته.

تو به این فک کن که این رشته ایندته.شاید تنها فرصت فرارت ازین جو سمی باشه.پشت پا نزن بهش.اصرار کن و برو یه شهر پیگه

اولش خیلی سخته ها اما یمدت بگذره اونم عادت میکنه و کنار میاد.تا چندسالگیت میخای زیر بلیط پدرت باشی؟تا چند سال دیگه میتونی زورگوییاشو تحمل کنی؟بالاخره یجا باید این موضوع تموم شه.الان برات بهترین فرصته به هیچ وجه کوتاه نیا

کاری نکن چند سال دیگه بشینی حسرت بخوری که چرا هیچ کاری نکردم 

این پدری ک من میبینم اگه جلوش نایستی دو سال دیگه بزور شوهرتم میده.ینی تااخر عمرت قراره بخاطر قلب پدرت به خودت ذلت بدی؟عمر دست خداس