2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 111 پست
مشکلتون چیه الان با هم زندگی میکنین؟؟ منم همینم تا تقی ب توقف بخوره همه میگن تقصیر توعه تو اگه زند ...

الهی بمیرم حق داری میفهمم چی میگی ،بصورت سنتی منو دادن به کسی که بعد ازدواج فهیدم عصبی و پرخاشگره فوق العاده لجباز و حرف حرف خودشه از هیچیش خبر مدارم انکار ن انگار ک زنشم بنظرم اختلالی چیزی داره چون دارو مصرف میکنه ،باور میکنی میترسه باهام خوب باشه احترامو بگیره یا محبت کنه میگه به زنا محبت کنی دور از جون شماها پر رو میشن هار میشن و ده تا مشکل دیگه م داره ، در مورد خانواده شم که کلا لال شم بهتره،دلم بدجوری شکسته نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم حق داری میفهمم چی میگی ،بصورت سنتی منو دادن به کسی که بعد ازدواج فهیدم عصبی و پرخاشگره فو ...

🥲 چند وقته باهاشی؟ 

من میدونم که بهترین کار اینه ک کلا بهش بی توجه باشم 

اصلا ازش نپرسم کجا میری کجا میای 

اما نمیتونم روانم بهم میریزه وقتی میفهمم بهم دروغ گفته

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
چند ساله ازدواج کردین؟تارگی اینجوری شده ؟

وارد ۹سال شده

بچه ک اومد خیلی کم شد. هم اتاق جدا میخوابه هم درس میخونه ولی این سری دیکه خیلی طول کشید. قبلا ماهی ی بار بود ولی این سری....

دیگه منم خسته شدم. همش دنبالش بودم‌. دیگه پیش قدم نمیشم. بچه امم خواب نداره تو روز. شبم ک دیر وقت میخوابه و ما از خستگی دیگه حوصله ندارم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ب نظرم مشاوره کاری نمیتونه بکنه فقط سکوت و کوچه علی چپ جوابه انگار با زنا همیشه باید ناراحتیمونو ا ...

چی بگم بخدا

خودم تو زندگیم موندم

مجردی ی جور، متاهلی ی جور باید بکشی.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اولین تاپیکت ک دیدم نوشتی یواشکی رفتم دیدمش گریه کردم حالتو درک کردم و تو ذهنم موندی 

اوهوم چقد روزای بدی بود 

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)
منم از وقتی بچه اومد جدا خوابیدیم دقیقا مشکل تورو دارم.درک میکنم

چقدر بد..

ولی سعی میکنم ب خودم برسم. ۹سال از بس منو ندید ن لباسی خریدم ن آرایشگاه رفتم. این دفعه میخوام خودم بخودم احترام بذارم و بخودم برسم فقط برای دل خودم