2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

2594 بازدید | 111 پست

ازدواج دوممه

شوهر اولم خیانت کرد بعد پنج سال زندگی جدا شدم ازش

شوهر الانم کار بدی نمیکنه اما تمام اتفاقات روزمره شو بهم دروغ میگه 

الانم بخاطر اینکه بهم الکی گفته بود رفتم کارمو انجام بدم اما فهمیدم رفته کافه قهر کرد و از خونه رفت

همش باید سکوت کنم

همش باید خفه خون بگیرم 

همشششش

نمیدونم چیکار کنم الان 

بهش کلا زنگ نزنم 

یا پیامم ندم؟؟

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

نباید سکوت کنی. باید حرفت رو بزنی دلخوری هاد رو بگی.

اما چرا بهت دروغ میگه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دروغ میگه خب؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نباید سکوت کنی. باید حرفت رو بزنی دلخوری هاد رو بگی. اما چرا بهت دروغ میگه؟

نمیدونم میگه من کلا همینم دلم نمیخواد از ریز کارام کسی خبر داشته باشه

الانم دعوامون شد رفت 

دلم گرفته

نمیدونم  چیزای مسخره رو هم دروغ میگه

مثل داداش منه

اونم‌چیزای عادی و روزمره رو دروغ میگه 

عادته و متاسفانه ترک نمیشه مگه خودشون بخوان

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خق اعتراض گلایه نداریم نمیدونم چرا زندگیا اینجوری شده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

واقعا همینه

و چون من یک زنم هیچ حقی ندارم. حدودا ۲ماهه اصلا سمتم نیومده. منم هرچی ب کنایه گفتم فایده نداشت.. ولی اگه برعکس بود!....

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

واقعا همینه و چون من یک زنم هیچ حقی ندارم. حدودا ۲ماهه اصلا سمتم نیومده. منم هرچی ب کنایه گفتم فاید ...

ما هنوز مثلا توی دوران عقدیمو اینجوریه…