2777
2789
عنوان

زندگی مشترک یعنی همش سکوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2595 بازدید | 111 پست
ما هنوز مثلا توی دوران عقدیمو اینجوریه…

تا دیر نشده ی فکری بکن..

ی وقت ب خودت میای میبینی جز سکوت واقعا راهی نداری

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل داداش منه اونم‌چیزای عادی و روزمره رو دروغ میگه  عادته و متاسفانه ترک نمیشه مگه خودشون بخ ...

بعضی اوقات میگم شاید من خیلی گیر میدم 

اما واقعا من آدمه گیری نیستم 

ولی بازم دروغ میگه

حتی امشب جون منو قسم خورد ک راست میگه….

آنان که فراموش کنند ، محکوم به تکرارند. :)

ازدواج دوم خیلی خیلی سخت تر از اولیه نباید بی گدار به آب زد ، پدرم به من و همسرم سر نامزدی گفت ازدواج دومتونه دست به عصا باشین تو زندگی ، هرچی من بیشتر مراعات کردم و کوتاه اومدم و دست به عصا بودم همسرم بیشتر ازارم داد😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نمیدونم میگه من کلا همینم دلم نمیخواد از ریز کارام کسی خبر داشته باشه الانم دعوامون شد رفت  د ...

خیلی بده که. 

چند وقته ازدواج کردید؟

شاید بهت اعتماد نداره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تا دیر نشده ی فکری بکن.. ی وقت ب خودت میای میبینی جز سکوت واقعا راهی نداری

مگه میتونم برای بار دوم جدا بشم؟؟

اصلا نمیخوام بحثی ب خانواده بکشونم

چون میدونم ک بدتر میشه

مگه میتونم برای بار دوم جدا بشم؟؟ اصلا نمیخوام بحثی ب خانواده بکشونم چون میدونم ک بدتر میشه

برو پیش مشاور، ازشون کمک بگیر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ازدواج دوم خیلی خیلی سخت تر از اولیه نباید بی گدار به آب زد ، پدرم به من و همسرم سر نامزدی گفت ازدوا ...

مشکلتون چیه

الان با هم زندگی میکنین؟؟

منم همینم تا تقی ب توقف بخوره همه میگن تقصیر توعه تو اگه زندگی کن بودی همون اولی اونطوری نمیشد و …….

سلام فرزانه. من تورو از چند ساله میشناسم شوهر اولت آخر اون زنه رو گرفت یا نه؟ 

سلام عزیزم

نه هنوز ازدواج که نکردن

اما فکر کنم همچنان با همن

برو پیش مشاور، ازشون کمک بگیر

ب نظرم مشاوره کاری نمیتونه بکنه

فقط سکوت و کوچه علی چپ جوابه

انگار با زنا همیشه باید ناراحتیمونو انکار کنیم تا زندگیمون مثلا خوب باسع