2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 225 پست
والا تا خونه بابامون بودیم سرمون میزاشتیم روبالش درارامش سریال میدیم وچای میخوردیم بعد شوهر سرمون می ...

چند سالگی ازدواج کردی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خوب عزیزم اینها شخصیته همسرتونه به اختلاف سنیتون ربطی نداره البته الان ک فکر میکنم سخته زن بیشتر تکی ...

میگم که فکر کردم بزرگتر پخته تر و باتجربه تر اما نبود

کلا ذره ذره تو‌خودم دارم پیر میشم

چون ظاهر زندگیم و جوری حفظ کردم که همه میگن زندگیت هیچی کم نداره

کلا فقط دلم به همین ظاهر خوش

وگرنه خیلی سخته ببینی اون چیزی که گفته با چیزی که هست فرقش زمین تا اسمون

فقط میدونم خیلی چیزا برگردن مادر تربیت درست واصولی میتونه زندگی یه نفر و ازاین رو به اون رو بکنه

مقصر بیشتر اخلاق و لوس بازیای همسرم تربیت نادرستشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چجوری هستی؟اخه من کلا خیلی ساده ام بخدا ارتباط اجتماعی یادم رفته بس تو خونه بودم بخاطر کنکور دیگه ...

از لحاظ برقراری ارتباطات افتضاحم ، طوری که یه مدت شدیدا برای کار های کوچیکمم به بابام نیاز داشتم تا باهام بیاد کارامو انجام بده ولی بابام دعوام کرد گف دیگه داره میشه نوزده سالت خودتو جمع و جور کن همیشه من نیستم جمعت کنم ، بی دست و پا بودنت رو نشون نده. ارتباط برقرار کردن با مردم رو یاد بگیر ، یاد بگیر تو روز با هزار جور اخلاق سر و کله بزنی سعی کن طوری صحبت کنی باهاشون که بتونی منظورت رو برسونی. الان باز به نسبت قبل بهترم ولی بازم اسکلم از نظر خودم بعد آره همه میگن آزاد همه با کلاس و پولدارن خیلی هم به خودشون میرسن بعد تیپی که من میزنم ساده اس. بعد من اهل آرایش غلیظ نیستم یا آرایش حرفه ای نهایت آرایش من یه خط لب و ضد آفتابه چون حوصله ندارم بعد سر همین نگرانم سوژه ام بکنن تو دانشگاه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بعد باز تو خوبه کلا به خاطر کنکورت خونه بودی من از ششم به خاطر این که برم مدرسه نمونه و بعد هر سه سال راهنمایی و سه سال دبیرستان تو خونه بودم و زیاد بیرون نمیرفتم چون درگیر درس بودم مدرسه امم نمونه بود💔آخرم هیچی قبول نشدم ولی بدون کنکور میخوام کامپ بخونم امسال اگ تونستم دیپلم مجدد بگیرم و کنکور ریاضی بدم:)که بتونم برم یه دانشگاه درست حسابی.

از لحاظ برقراری ارتباطات افتضاحم ، طوری که یه مدت شدیدا برای کار های کوچیکمم به بابام نیاز داشتم تا ...

چه جالب منم میخوام کنکور انسانی بدم فقط نمیدونم باید دروس دوازدهم رو امتحان بدم یا نه تازه من تصورم اینکه اونجا همه دماغ عملی واکیپی ودست تو دستن منم کم رو خلاصه که کلا خیلی استرس دارم حالم بده راستی منم مدرسم خاص بوده نمونه نه ولی از اون غیر دولتیای فوق العاده سختگیر همم فکر میکردن قراره حالا دندون بیارم هیی 🤦‍♀️

معجزه خود تویی ...🩵🌱

چه جالب منم میخوام کنکور انسانی بدم فقط نمیدونم باید دروس دوازدهم رو امتحان بدم یا نه تازه من تصورم ...

کدوم شهری؟انسانی هم کنکورش مثل تجربی گیر و دار داره متاسفانه. من باز امیدوارم تو ریاضی بتونم دولتی کامپ رو شهرستانمون بیارم.

کدوم شهری؟انسانی هم کنکورش مثل تجربی گیر و دار داره متاسفانه. من باز امیدوارم تو ریاضی بتونم دولتی ک ...

شیرازم ازاد شیرازم میخوام برم تو تهرانیی؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

انقدر بده؟ مگع چیکارکرده🥲

بد واسه یه ثانیشه ‌‌.چرا من از دستش راحت نمیشم😞

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

همسر من ۸ سال بزرگترن یه چیز متعادلی هستن بنظرم اختلاف ۸ سال اگر طرف مقابلتوپ فرد درستی باشه مناسبه چون هم اون حس حمایتگر رو منتقل میکنن و پخته هستن و هم اینکه می تونن هم پای شما جوونی کنن

البته من خودم بسیار فرد لوس و حمایت طلبی هستم و اینو از اول با همسرم درمیون گذاشتم و ایشون میدونن که باید طوری باشن که این بعد از شخصیت منو بتونن نیازهاشو برطرف کنن

بعد از شوهر کردن هم میای میگی من چه غلطی کردم شوهر کردم اصلن حرف منو نمیفهمه نمیدونم چرا همتون گیر دادین به شوهر سن بالا شوهر من15 سال از بزرگتر بود اصلن درک نکرد منو

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
بد واسه یه ثانیشه ‌‌.چرا من از دستش راحت نمیشم😞

وای🥺

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
بعد از شوهر کردن هم میای میگی من چه غلطی کردم شوهر کردم اصلن حرف منو نمیفهمه نمیدونم چرا همتون گیر د ...

نمیدونم هر کسی تجربه ای داره من وقتی این تاپیکو زدم فقط اون لحظه دلم خواست. خودم متاهلم از بس فشار روم بود دلم میخواست اون شرایطو. 

همسر من ۸ سال بزرگترن یه چیز متعادلی هستن بنظرم اختلاف ۸ سال اگر طرف مقابلتوپ فرد درستی باشه مناسبه ...

حسودیم شد بهت. شوهرم با ۴۰‌ساله به محض یه مشکل که بیرون از خونست و میاره خونه و جنگ و دعوا. بیرون هیچ غلطی نمیتونه بکنه تو خونه برای زن و بچه اش که ضعیفند رئیس بازی در میاره