حسودیم شد بهت. شوهرم با ۴۰ساله به محض یه مشکل که بیرون از خونست و میاره خونه و جنگ و دعوا. بیرون هی ...
عزیزدلم انشالله مشکلات شما هم حل بشه اما هیچ وقت ظاهر روابط و زندگی ها رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید من و هرکس دیگه ایی برای داشتن یه رابطه خوب تلاش میکنیم مثلا من از ابتدا به همسرم گفتم همیشه هر درخواستی داریم بیانش کنیم و اینطور نیستم که بگم نه همسرم باید خودش فلان چیز و بدونه و اینکه در کل مردا اکثرا درونگران و حرفاشونو تو دلشون نگه میدارن اما بازم من تلاش میکنم که همیشه باهم صحبت کنیم و در نهایت من و همه چالشای مخصوص خودشون رو توی روابطشون دارند و هیچ رابطه ایی بی عیب نیست. شما هم سعی کنید با هسرتون صحبت کنید یا از روانشناس کمک بگیرید. انشالله که شاد و سلامت باشید🌼🌼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من دارم ، ماشاالله اندازه سه تای من بین شونه هاشو جلسه میشه ولی چون از صبح سر کار بوده اون خسته خواب من روز خوابیدم الان بیکارم و دلم بغل میخواد میرم میچسبم بهش خوابش میپرع میگه توروخدا برو کنار گررمههههه 😅😅😅 بعد یکم بعد که دوباره خوابش میبرع میرم میچسبم بهش ، دوباره راضیه نکن تورو خدا گرممهههه😅😅😅😈😈😈