2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5811 بازدید | 225 پست
بمیرم برات خواااااااهر خدا خودش سر عقل بیارتش البته این اقا فک کنم ۱۰ سال هم از شما بزرگتر بود فک کن ...

اره مشکل روانی داره حداقلش اینه بره روانپزشک و آرامبخش بخوره ولی زیر بار نمیره

منم 😂وای از دانشگاه میترسم میخوام برم ازاد کوفتی حالم بده

من علوم تحقیقات قبول شدم گفتن اونجا در و دافا و پولدارا میان ولی نرفتم دارم میرم یادگار امام. میگن یادگار از علوم تحقیقات بدتره خدا یار و یاورمون😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید… اما یکی از مشکلاتم بچه است من نمیخوام و اون میگه سنم داره میره بالا حقم داره اما…چیزایی که ...

خخخخ اره شوهر منم میگفت بعد عروسی

ولی من میدونی جذب چیش شدم اینکه پخته بود زندگی رو بیشتر از من جمع و جور میکرد قدر منو خیلی میدونس چون بیشتر جایگاه خانوادرو درک کرده بود ووووووو بلاخره یه پس اندازی داشت که محتاج هیچکس نباشیم 

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
هیچ چیز صد در صد خوب یا بد نیست

اوایل که ازدواج کردن خیلی راضی بودن چون شوهراشون ی چهره مردانه شیک و جوان داشتند خودشونم بچه سال و تازه به سن بلوغ رسیده ،

خیلی پز شوهرشونو میدادن 

الان دیگه نه 

میگن دوس نداریم با ی پیرمرد بریم بیرون یا مهمونی یا ....

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
برا منم ۱۱ سال،،بزرگتره ولی انگار من از من کوچولوتره بس اسکله

خدا نکشتت انقدر خندیدم ....

نه خدا مادرشوهرمو خیر دنیا و اخرت بده مرد واقعی تحویلم دا ه خخخخخخ

من علوم تحقیقات قبول شدم گفتن اونجا در و دافا و پولدارا میان ولی نرفتم دارم میرم یادگار امام. میگن ی ...

تو چجوری هستی؟اخه من کلا خیلی ساده ام بخدا ارتباط اجتماعی یادم رفته بس تو خونه بودم بخاطر کنکور دیگه پسرا که بماند

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اره من بخاطر پسرم مجبورم بمونم ولی هر چقد تلاش می‌کنم برای مستقل شدن ولی باز کم میارم دلم یکی رو میخ ...

تو این سن دیگه خیلی دوره ،

باید خودت مرد باشی

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
خخخخ اره شوهر منم میگفت بعد عروسی ولی من میدونی جذب چیش شدم اینکه پخته بود زندگی رو بیشتر از من جمع ...

مشکل من این فکر میکردم سنش بیشتر پخته تر اما نیست

خسته شدم از بچه بازیاش

منم منم کردن هاش

خودش پراز ادعا اما توخالی فکر میکنه میدونه اما نمیدونه فقط شعار بلد بده

هرکی هم ببینه میگه چه جنتلمن

الان میفهمم همه چی پول نیست

نصف ارزوهام برباد رفته میبینم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مشکل من این فکر میکردم سنش بیشتر پخته تر اما نیست خسته شدم از بچه بازیاش منم منم کردن هاش خودش پر ...

خوب عزیزم اینها شخصیته همسرتونه به اختلاف سنیتون ربطی نداره البته الان ک فکر میکنم سخته زن بیشتر تکیه گاه میخاد نه کسی که بدوعه دنبالس