2777
2789
عنوان

کااش یه شوهری داشتم

5812 بازدید | 225 پست

۱۰ سال از خودم بزرگتر و مرررررد میرفتم تو بغلش سرمو میزاشتم رو شونه هاش احساس امنیت میکردم تمام استرس و اضطراب و بی پناهی هام از بین میرفت. 

پس فقط من نیستم که شوهره سن بالا دوست دارم

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی گفتی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ااااااخ گفتیییی من شوهر دارم اما من برااون شوهرم ن اون برامن همیشه تنهام و مشکلاتمو خودم حل میکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مال من ک 10 سال ازم بزرگتره از اینکارا خوشش نمیاد زباله

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
پس فقط من نیستم که شوهره سن بالا دوست دارم

نه تنها نیستی

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

من اینقد اوایل سرد و بدعنق بودم الان میخام از وجودش لذت ببرم مسخرم میکنه باورم نداره 😑

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
یکم تصورتو خراب کنم... شونه هاشم پشمالو.بعد احساس میکنی تو دهن مو رفته.میبینی پشمای فر سینه اقاییت ...

🤣🤣

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....