2777
2789
عنوان

نمیدونم باهاش ازدواج کنم یا نه

556 بازدید | 38 پست

یکی از همکارانم که هفت ساله میشناسمش خواستگارم هست پسر خوبیه کارمند رسمی 

یه خونه داره نزدیک شهر ولی محیط اونجا کوچه هاش یه جورایی شبیه بافت روستا هست و من دوست ندارم اونجا زندگی کنم 

خانواده ش نمیذارن بفروشه 

چون دو طبقه هست و طبقه ی پایین برای برادرش هست که مجرد هست هنوز و میگن نفروش که برادرت بعدا همسایه ی بد نداشت باشه و هر وقت اونم ازدواج کرد اگر خواستین باهم بفروشین 

راستش مشکلم این هست که اولا از اون منطقه خوشم نمیاد دوما از اینکه خانواده ش انقد لجباز هستن و نمیذارن بفروشه ناراحتم میترسم تو بقیه موارد هم ازشون اطاعت کنه 

از طرفی میترسم در آینده خواستگار بهتری نیاد واسم 🥲چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر از این خونه های قدیمی باشه حق دارن سخته غربیه بیاد  کاش بشه اون پسره رو متقاعد کنید ...

اونم لجبازه و نمی‌فروشه، از من خواستند تصمیم بگیرم که راضی میشم برم اونجا یا نه 

منم راستش میترسم فامیل و ..و پشت سرم حرف بزنن که رفتم اونجا زندگی می کنم