قبل از کاشت یه ازمایش گرفتن موقع کاشت فقط موقع تزریق بی حسی درد داشت پشت سر اصلا درد نداره شب ام راحت میتونی روی بخیه ها بخوابی یه سری مراقبت های رو بهت میگن که خیلی مهمه بعد دوهفته بخیه هاتو میکشی تا یه سال هی میریزه در میاد. تا این فازها رو بگدرونه میتونی روی ابروهات ژل ابرو بزنی تا مرتب باشه رشدش هم تقریبا زیاده که من همش یدقیقه وقت میزارم کوتاه میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله راضی ام البته تقریبادوسال پیش انجام دادم تا یه سال که زمان میبره قلق ابرو دستت بیاد و فاز های ریزش رو بگذرونی @hair_afraa پیج اشه قیپتهاشم خیلی خوبه نسبت به جاهای دیگه
از بهترینها قطعا کلینیک راما هستش. کلا تخصصی کاشت ابرو انجام میدن و واقعا کارشون خوبه. کادرشون متخصصن و خیلی حواسشون به کار هست. اینستاگرامشون رو می ذارم خواستی می تونی اونجا ببینی نمونه هایی از کاشت ابرو که انجام دادن. https://www.instagram.com/Clinic_rama/