قبل از کاشت یه ازمایش گرفتن موقع کاشت فقط موقع تزریق بی حسی درد داشت پشت سر اصلا درد نداره شب ام راحت میتونی روی بخیه ها بخوابی یه سری مراقبت های رو بهت میگن که خیلی مهمه بعد دوهفته بخیه هاتو میکشی تا یه سال هی میریزه در میاد. تا این فازها رو بگدرونه میتونی روی ابروهات ژل ابرو بزنی تا مرتب باشه رشدش هم تقریبا زیاده که من همش یدقیقه وقت میزارم کوتاه میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله راضی ام البته تقریبادوسال پیش انجام دادم تا یه سال که زمان میبره قلق ابرو دستت بیاد و فاز های ریزش رو بگذرونی @hair_afraa پیج اشه قیپتهاشم خیلی خوبه نسبت به جاهای دیگه
از بهترینها قطعا کلینیک راما هستش. کلا تخصصی کاشت ابرو انجام میدن و واقعا کارشون خوبه. کادرشون متخصصن و خیلی حواسشون به کار هست. اینستاگرامشون رو می ذارم خواستی می تونی اونجا ببینی نمونه هایی از کاشت ابرو که انجام دادن. https://www.instagram.com/Clinic_rama/