2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۸ سالمه توی ۱۶ سالگیم با یه آقایی آشنا شدم

البته فامیل دورمون بود یعنی پسرخاله مامانم توی عروسی همو دیدیم مختلط بود و حجابم ازاد بود از وقتی درحال صحبت دیدمش محوش شدم و حس کردم دلم لرزید

فکر کنم اینقدر سنگینی نگاهم زیاد بود که فهمید و دیدم نگاهم کرد بهم لبخند زد منم سریع رومو کردم اونور و مثلا داشتم با یکی حرف میزنم اخرای عروسی بود که یه دختری که ازم بزرگتر باشه اومده بود و گفت این شماره معینه حس میکنه ازت خوشش اومده اونوقت من داشتم فکر میکردم معین کیه......

تا اینکه بهم گفت برادرشه و همونیه که همش نگاهش میکردم

اوموقع تعجب کردم چون فکر کرده بودم کسی نفهمیده

ارتباط ما از اونجا شکل گرفت......

دوروز گذشته بود و شمارش دستم مونده بود دودل بودم پیام بدم یا نه اخرش بهش پیام دادم و گفتم  من النام و همونیم که خواهرت شمارتو بهم داد

نترکونش تا فردا تو زنگ تفریحا بخونم خیلی جالبه   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من تازه عضو شدم واصلا چیزی بلد نیستم میشه بگید چجوری میتونم داستان این خانم رو بعدا بخونم یا اینایی که میگن لایکم کن بعدا بخونم چجوریه.ببخشید که هیچی بلد نیستم🙈🙈