2777
2789
عنوان

کمکم کنید ترو خدا

59 بازدید | 8 پست

سلام من امسال 17سالمه و سال اخرم مدرسمه 

تو این 17سال هرچی فکر کنید کشیدم 

مامانم وقتی 2سالم بوده جدا شده و تا الان که 17سالمه هیچ وقت ندیدمش و نمیدونم ک کیه

خلاصه ک خیلی کتک خوردم 🙂💔ع بچگی تا الان، کل سرم جای شکستگی هست و کل بدم جای شیشه 

زن بابا دارم و نمیگم بده ولی خب خوبم نمیشه گف هست، تا ی چیزی میشه میادو سرمن خالی میکنه، ایق میزنه و میزنه که آروم شه، همش بهم میگ و خرابی

و میگ کی باشه تو خونه این و اون ک زیرشون خوابیدی درت بیارم اینارو زن بابام جلو خود بابام میگ:) 🙂 💔 

و من فق اشک میریزم و هیچ نمیگم درصورتی که با ی پسر حرف نزدم اصلا :))) 🙂 💔 

اینا فق ی مقدارشه، درس میخونم میگ چرا میخونی تو باید همش مث کلفت و نوکر کار کنی:))) 🙂 💔 و منم هرچی میگ انجام میدم چون راهی ندارم 

الان ک سال اخرمه و کنکور دارم، هر طریقی فک میکنم بخونم برا کنکور نه اعصاب میزاره برام ن دیگ وقتی میمونه، میخام دیپلم گرفتم برم دانشگاه پیام نور شیراز، فق دلم میخاد برم و نباشم

بخدااا اگ تا الان زندم و خبر مرگم نفس میکشم واسه اینه ک گفتم میرم بعد دیپلم و هیچ وقت بر نمیگردم و کارایی ک باهام کرده یادم نمیره این اشکهایی ک میریزم رو بالشت یادم نمیره

تصمیم درستی گرفتم بنظرتون؟ 

بخون واسه دولتی یه رشته ی خوب  ینی اون تورو میزنه و بابات هیچی نمیگه ؟

نمیرسم و نمیشه بخونم، فوقش اینارو بخونم برا نهایی خیلی کار کردم 

و چون میرم سرکار (کارم نظافت خونه بقیس) نمیرسم بخونم برا کنمور پیام نورم با معدل میخام برم 

نَ نمیگه :) 🙂 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه ایشالا  ولی من مطمئنم آینده ی روشن در انتظارته❤

اون ک مادرم بوده 15ساله ولم کرده و براش مهم نیس زندم یا مردم 

روشن، میترسم از اینی که هست بدتر در انتظارم باشه 🙂💔 هی خدا ایق میگ چنده ای ک فق بیصدا اشک میریزم