2777
2789
از نظر تغذیه چیکارا بکنم که بچه ام موقع تولد زردی نگیره؟؟؟؟
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر سنتی ماه هشت بهم کاسنی و یه مدل کپسول گیاهی داد ولی گفت چون دیر اومدی و از ظاهرت معلومه که بچت حتما زردی میگیره دخترم با زردی بدو تولد به دنیا اومد
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...
به تغذیه قبل زایمان اصلا ربط نداره.به گروه خون مادر و ارهاشو این چیزا ربط داره.ولی بعد تولد اگه نوزاد کم شیر بخوره زردی میگیری.حتما با خودت شیردوشو کیسه آب گرم ببر و تو بیمارستان به حرف پرستارا که میگن شیر میاد شما نمیبینید توجه نکن.من دخترم به خاطر شیر نخوردن زردی گرفت.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

منم اوایل ماه هشتم از امروز شروع کردم خوردن عرق کاسنی, سعی کن انار و هندونه زیاد بخوری وبه هیچ وجه تنقلات مثل چیپس و پفک نخور,کلا چیزایی که واسه کبد مفیده و باعث غلظت خون نمیشه خیلی خوبه
اب انار منم شنیدم😍 پس اب انار زیاد میخورم شاه تره و کاسنی 😍 دیگه؟
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕