2777
2789
عنوان

خانما!! برای جلوگیری از ((زردی گرفتن))نوزاد چیکار کنم؟ ماه هشت هستم.

| مشاهده متن کامل بحث + 14086 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیمو شیرینم خوبه .چون کبد پاکسازی میشه .من به چند نفر گفتم خوردن اصلا بچه هاشون زردی نداشتن. اتفاقا دکتر من گفت چون ویتامین و این چیزا زیاد میخورن خانومای باردار باید کبدشون پاک بشه
من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
عزیزم از الان خاکشیر و قشنگ تمیز کن بشور بزار فریزر آماده باشه از هیچی هم نترس ببر بیمارستان با سرنگ بده بهش بخوره اینا همش حرفه که چیزی ندیدی به بچه چطور بعد اینکه زردی بیشتر میشه میزارنش تو دستگاه میگن زود زود آب قند بهش بدید
اگه دوست 
من خیلی شیر گاومیش میخوردم با خرما و خیلی هم عرق کاستی همش نگران بودم نکنه بخاطر شیر زردی بگیره ولی دکتر گفت زردی ژنتیکیه و ربطی ب تغذیه نداره شمر خدا دخترم اصلا زودی نداشوز
خدایا خیلی شکرت......
سر بچه اولم انقدر عذاب کشیدم به خاطر دستگاه این یکی رو گفته بودم کاملا سنتی باهاش برخورد میکنم مثل مادربزرگا که مدقع تولد به بچه خاکشیر میدادن و نمیدونم کره میدادن.... البته ما فقط خاکشیر دادیم
اگه دوست 
من شنیدم یه دونه انار بچکونید تو دهنش یه دانه ها نه یه میوه
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕