2777
2789

کتاب بخون 

خودتو مشغول کن 

هدف کوتاه مدت برای خودت تعیین کن که قابل دسترس باشه

باشگاه برو 

روی یک کاغذ بنویس که چه چیزهایی تو این دنیا حتی یکم برات جذابه که باعث شده تو راجب خودکشی دودل باشی 

و به جای اینکه به دلایلی که باید خودکشی کنی فکر کنی به دلایلی فکر کن که نباید خودکشی کنی

هر چه مرهم می گذارم بند می آید مگر       ای وطن ، خون تو از اروند می آید مگر! 🖤         کاربر قدیمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب بخون  خودتو مشغول کن  هدف کوتاه مدت برای خودت تعیین کن که قابل دسترس باشه باشگاه ب ...

همه رو بی فایده میدونم ولی دویدم و ترسیدم همه این کارا رو دوسال انجام دادن فایده نداره دارم میمیرم

همه رو بی فایده میدونم ولی دویدم و ترسیدم همه این کارا رو دوسال انجام دادن فایده نداره دارم میمیرم

خب به من بگو که چی باعث شده دو دل باشی و تعلل کنی بابت خودکشی نکردن؟

هر چه مرهم می گذارم بند می آید مگر       ای وطن ، خون تو از اروند می آید مگر! 🖤         کاربر قدیمی 

بعضی از دلایل و موضوعات و حتی افرادی که افکار ما رو بطرف خودکشی سوق میدن، بی‌پایه و کوچکتر از ما و جونمونن که بخوایم جون و زندگی با ارزشمونو بخاطرشون بسوزونیم و ازبین ببریم، انگار با چک پول پونصد هزار تومنی بخوایم سیگار روشن‌کنیم 

خب سوال بعدی چی باعث شده که به خودکشی فکر کنی؟ 

انقدر دویدم و نشده خسته شدم واسه چیز خاصی هم ندویدم دو ساله دارم همه تلاشم رو میکنم که فقط حالم خوب باشه همه کار هم کردم نشد خب چیکار کنم من واقعا چیکار کنم 

انقدر دویدم و نشده خسته شدم واسه چیز خاصی هم ندویدم دو ساله دارم همه تلاشم رو میکنم که فقط حالم خوب ...

ببین جان دل 

حال خوب در خونه رو نمیزنه بگه سلام من اومدم 

حال خوب ساخته میشه 

حال خوب در مسیر اتفاق میفته 

شما اول باید بیفتید تو مسیر  تا دلیلی برای ادامه دادن داشته باشید 

اگر فرصت ها در نمیزنند تو یک در بساز 

چجوری؟ چیکار کنم؟

شما اول باید به خودشناسی برسید 

اینکه بدونی به چی علاقه داری ؟ 

چی برات جالبه؟ 

اگر الان تو چه موقعیتی بودی احساس میکردی یک آدم خوشبخت هستی ؟ 

بعد از دونستن این ها خودت رو بندازی تو مسیر 

شکست لازمه زندگی هست و البته قبول دارم سخته اما بخشی از زندگیه و ما باید اونو بپذیرم و از سرشروع کنیم 

ما مسئول در برابر ساکن نبودنیم نه ایجاد نتیجه 

و یادت باشه من با گذشت چندین سال از زندگیم و تجریه های مختلف بهت میگم 

کسی موفقه که این شکست خوردنه براش عادی باشه 

اااا نشد ؟ خب به درک یک راه دیگه رو امتحان میکنم 

این یعنی زندگی