2777
2789

سلام من توی تاپیکای قبلی هم گفتم ک با یه اقا در ارتباطم که قبلا باهم بودیم ولی بخاطر مخالفت خانوادم و عصبی شدن جفتمون جدا شدیم

الان یک ماهی هست که باهم در ارتباطیم و دیروز دوتایی بیرون بودیم ایشون یه مقدار روی رفتارای من حساس هستن از همون اولش 

دیروز خاستن ک دست منو بگیرن و بغلم کنن(من مشکلی بااین قضیه ندارم چون بهش اعتماد دارم و قصدمون ازدواجه)ولی خب من یجورایی خجالت کشیدم و رفتم عقب اون لحظه چیزی نگفت ولی دیدم ک ناراحت شد و بقیه تایم باهام خوب برخورد کرد فقط یکم گاهی میرفت تو فکر

وقتی ک شب چت کردیم گفت ک بخاطر اون کارم ناراحته و دلخور شده حسابی 

میخام بدونم چجوری از دلش دربیارم و کارم اشتباه بوده؟

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

نه عزیزم کار بدی نکردی

اصلا به مباحث شرعی و اعتقادی کاری ندارم

اما کلا مردا قدر چیزی که سخت بدست بیارن رو بیشتر میدونن ،حتی همون بغل کردن معمولی یا گرفتن دستت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم کار بدی نکردی اصلا به مباحث شرعی و اعتقادی کاری ندارم اما کلا مردا قدر چیزی که سخت بدست ب ...

بله خودمم متوجه این موضوع هستم خیلیم سعی میکنم ک جلوی خیلی چیزا ک الان بین بقیه عادی شده بگیرم 

ولی خب مثل اینکه دیروز بهش برخورده بااینکه میدونست و اول رابطمون گفته بودم ک نمیخام قبل ازدواج اتفاقی بیوفته بینمون

بله خودمم متوجه این موضوع هستم خیلیم سعی میکنم ک جلوی خیلی چیزا ک الان بین بقیه عادی شده بگیرم  ...

اشکال نداره بزار بربخوره بزار بدونه خط قرمز تو تا فلان محدودس

البته نکه باهاش بد بر خورد کنیا،حالا یه موقع که سر حال بود براش توضیح بده که مثلا من اینجوری راحت نیستم فعلا

دوست دارم تو هم به این خواستم احترام بزاری

البته با ادبیات خاص خودت 

اشکال نداره بزار بربخوره بزار بدونه خط قرمز تو تا فلان محدودس البته نکه باهاش بد بر خورد کنیا،حالا ...

اره دقیقا باید همبنکارو کنم 

فعلا ک ناراحته و رفته سرکار😅

میشه جمله ای ک میخام بهش بگم اینجا بنویسم اگه ایراد داشت اصلاح کنید؟

دنبال راهنمایی برای رابطه و تجربه جدیدی هستی که نمیدونی

پسرا مغزشون پایینشونه برا دوستی 

تو ایران تا پسره دوست میشه همه چی میخواد بعد هم قدم‌جلو بر نمیداره 

گلم پسری که یکی رو برا خواستن بخواد صبر میکنه برا بدست آوردنت 

دنبال راهنمایی برای رابطه و تجربه جدیدی هستی که نمیدونی پسرا مغزشون پایینشونه برا دوستی  تو ا ...

بله عزیزم متوجه منظرتون هستم کاملا حق باشماست بااینکه ادم مذهبی نیستم ولی حدود رابطمون رو حفظ میکنیم 

نمیگم مریم مقدسم و رابطه اولمه ولی خب قبلا ادمای دیگه ای تو زندگیم بودن و یجورایی ب شناخت رسیدم درباره پسرا...

ایشونم چون یکبار خاستگاری اومدن و باوجود مخالفت بازم پیگیر خاستگاری مجدد هستن باهاش در ارتباطم

عزیزم اگه باهاش راحتی و خودت اوکی دست همو بگیرید موقع بیرون رفتن   من خودم مشکلی نداشتم

الانم بهش بگو اون روز بخاطر یه مسئله ای ناراحت بودم و عذرخواهی کن.. با چند تا استیکر بوس و قلب تموم میشه😅❤

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

عزیزم اگه باهاش راحتی و خودت اوکی دست همو بگیرید موقع بیرون رفتن   من خودم مشکلی نداشتم الانم ...

اره خودم راحتم ادم مذهبی و سختی نیستم ولی خب واقعا خجالت کشیدم

کاش با بوس و استیکر حل میشد😂😂دیشب بهش میگم توضیح بدم برات؟میگه از باشگاه اومدم خستم بیخیال شو جان من😂😂😂

اره خودم راحتم ادم مذهبی و سختی نیستم ولی خب واقعا خجالت کشیدم کاش با بوس و استیکر حل میشد😂😂دیشب ...

وای چقدر اقا ناز داره😂  یه ذره مثل شوهر منه ولی من چون زنشم موقع ناراحتیش عکس سوسکی میفرستم حضرت شوهر شاد میشه😂   ولی اگه باز حرفی زد بهش بگو من قصد ناراحتیتو نداشتم اون روز واقعا ناراحت بودم نمیخواستم تورو هم ناراحت کنم ولی انگار رفتارم جوری بود اذیت شدی  ببخشید عشقم💕    اینجوری بگو بهش

وای چقدر اقا ناز داره😂  یه ذره مثل شوهر منه ولی من چون زنشم موقع ناراحتیش عکس سوسکی میفرستم حض ...

خیییلی ناز داره😂😂😂بعد برعکس من قهر ک میکنم یچیز میگه از خنده ریسه میرم زودی اشتی میکنم ولی خب دوسش دارم بیشورو😅

عزیزمممم خدا حفظتون و همیشه خوشبخت باشید 

ممنون ک راهنماییم کردی🤍

خیییلی ناز داره😂😂😂بعد برعکس من قهر ک میکنم یچیز میگه از خنده ریسه میرم زودی اشتی میکنم ولی خب دوس ...

اخییی❤  منم تو عقدم این دوران و قهر و دعواهاش خیلی شیرینه  ایشالله عشقتون به ثمر بشینه هر چه زودتر❤

اخییی❤  منم تو عقدم این دوران و قهر و دعواهاش خیلی شیرینه  ایشالله عشقتون به ثمر بشینه هر ...

ممنون قشنگم 

امیدوارم خانواده ها راضی بشن😅